SALVAȚI-L PE ALDO! – Petiția pentru a salva un salvator patruped. Câinele polițist Aldo are nevoie de ajutor

0
568

Un polițist din Țăndărei se pregătește de pensionare și trebuie să „predea” la inspectorat câinele de serviciu, partenerul lui. Mai jos, ”problema” prietenului, partenerului om:

„Despărțirea de partener? Cum a fost? Greu de descris în cuvinte!
Și ca totul să fie împotriva mea și suferința câinelui mai mare… a fost predat la reședința de județ și nu la padocul subunității (Poliția Țăndărei), care era cu mult mai bun decât prezenta locație!. Și asa, Aldo a ajuns la Slobozia deși la Poliția Țăndărei exista padoc. Nu mai am acces la el, cu toate că mi-am arătat disponibilitatea să fiu prezent pentru a se reuși acomodarea cu noul coleg! Pai… ce performanță sa ceri câinelui? Ca și alți câini va sta probabil într-un padoc de aproximativ 2 m.p. fără a mai avea libertatea cu care fusese obișnuit – padocul de acasă avea 30 m.p. cu boxă de 6 m.p.Va fi destul de dificil noului conductor să se acomodeze cu un câine pe care nu-l dorește și pentru care cere sedarea atunci când vrea să se apropie de el. L-am crescut ca un rege și a ajuns sclav!”.

Stimabili șefi ialomițeni, dacă la Țăndărei este loc amenajat pentru câinii polițiști iar Petruș Gabriel Dobre, fostul vostru coleg s-a oferit să ajute la acomodarea câinelui cu noul partener, de ce nu ajutați bietul animal? Vă cerem respectuos ca ALDO sa ajungă în padocul unde a stat până acum și să poată fi alaturi de polițistul care l-a îngrijit pentru a avea o acomodare mai ușoară. Este bine cunoscut faptul că despărțirea de cel care i-a fost partener provoacă animalului o suferință foarte mare care poate duce până la refuz de hrană și îmbolnăvire.În plus, locația unde a fost transferat ALDO, padocul Poliției Slobozia, este una improprie pentru un animal de talia lui. Având în vedere ca la Poliția Țăndărei dețineți locuri suficiente, dar și pentru a curma o suferință inutilă a unui animal, se impune întoarcerea lui ALDO la Poliția Țăndărei unde va putea fi ajutat de politistul pensionar Dobre Petrus Gabriel sa se acomodeze cu noul partener. Este ușor să fim OAMENI!, se încheie petiția.

Toți cei care doresc să semneze petiția pot să o facă aici https://secure.avaaz.org/ro/community_petitions/ipj_ialomita_salvatil_pe_aldo_/?fyUVvpb&fbclid=IwAR0S0pLJq2tKhUjLH6UH-DwBe1e1EngzVirVSx2SICjgmwCzhETVqUdo2EA

BaiaMare24.ro

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.