EXCLUSIV: CAMERĂ VIDEO – ”Păduchiosul” comite furt după furt în magazinele din Baia Mare

0
1465

Ieri după amiază un băimărean a fost surprins de camerele de supraveghere dintr-un magazin din oraș în timp ce fura încasările din unitatea respectivă. Se pare că acesta este un ”om al casei” pentru polițiștii băimăreni, el fiind suspect în mai multe infracțiuni de furt având același mod de operare.

Băimăreanul cunoscut sub porecla de ”Păduchiosul” a intrat ieri după amiază într-un magazin din Baia Mare. Având într-o mână câteva bancnote el a cerut anumite produse vânzătoarei situate într-o zonă mai îndepărtată de casa cu bani.

Odată ce vânzătoarea a mers să îi aducă bunurile cerute, el s-a întins peste tejghea și a sustras încasările. Când femeia a revenit cu produsul ”Păduchiosul” s-a comportat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Ba mai mult, a și plătit pentru bunurile cerute apoi a plecat liniștit.

La poliție vânzătoarea a dat nas în nas cu hoțul

Când vânzătoarea și-a dat seama că banii au dispărut aceasta și-a anunțat superiorii. Cu imaginile suprinse de camerele video amplasate în unitatea comercială, administratorul și vânzătoarea au fost în această dimineață la Poliția Municipiului Baia Mare pentru a sesiza fapta. Ajunși pe holurile poliției, vânzătoarea a dat nas în nas cu hoțul!!! Acesta era la audieri într-o altă faptă comisă tot pe raza municipiului Baia Mare. Vânzătoarea a spus acest lucru polițiștilor. Din păcate banii furați nu au fost recuperați.

”Prejudiciul cauzat este de aproximativ 1.400 lei. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt și continuă documentarea întregii activități infracționale a suspectului” a declarat pentru baiamare24.ro, Florina Meteș, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.