PREMIERĂ: IMAGINI FOTO ȘI VIDEO HORROR – Un bărbat din Racșa snopit în bătaie de un fost boxer din Seini. Informații șocante (ACTUALIZARE)

0
5298

Caz cutremurător la Seini. Un bărbat din Racșa, fiul unui important patron din Seini, a fost pur și simplu snopit și desfigurat în bătaie de un fost boxer, actualmente administrator al unui cunoscut club de box din orașul maramureșean Seini. Imaginile video înregistrate pe care vi le prezentăm în exclusivitate sunt pur și simplu șocante. Din cauza violențelor extreme am decis să le blurăm. Totuși, ne cerem scuze pentru limbajul injurios folosit de agresor.

Cine sunt cei implicați

Daniel Pop (35 ani), suspect de agresiune, este un cunoscut proprietar al unui club de box din Seini, fost boxer. De altfel, pe pagina lui de facebook are numeroase fotografii cu trofee câștigate de el, dar și de sportivii pe care îi antrenează.

Cozma Ioan (28 ani), victimă, este din Racșa (județul Satu Mare), fiul unui cunoscut om de afaceri care are o fermă de porci în Seini (Maramureș).

Ce s-a întâmplat, informații, zvonuri, surse

Conform unor informații neconfirmate oficial totul ar fi început în urmă cu câțiva ani când agresorul i-ar fi împrumutat o sumă de bani părții vătămate. Banii i-ar fi primit în București. Evident, ar fi fost vorba și de o dobândă aferentă extrem de mare. Victima se pare că nu ar fi plătit, iar bătaia primită în noaptea zilei de 30 ianuarie 2020, în jurul orei 23.00, în plină stradă ar fi fost ”o primă pedeapsă”.

Poveștile despre acest caz sunt numeroase în Seini. Noi vi le prezentăm, sub rezerva faptului că nicio oficialitate nu a confirmat informațiile. Așadar, există localnici care susțin că la mijloc ar fi vorba și despre falsificare de monedă a unei uriașe sume de bani (se vorbește despre un milion de euro falși, pentru care ar fi trebuit plătiți 250.000 euro) cu ajutorul unor cetățeni turci. Pe fir ar fi intrat și membrii clanului Sportivilor din Capitală iar ”afacerea” ar fi căzut.

Ce spune victima

Persoana vătămată a povestit faptul că el nu datorează nicio sumă de bani agresorului. Din contră, banii respectivi i-ar fi fost furați iar în acest sens există la poliție o plângere penală pe numele boxerului pentru comiterea infracțiunii de șantaj. Cazul este în cercetarea polițiștilor iar în acest moment nu se pot divulga detalii din dosar.

Pe filmare se aude clar că persoana vătămătate a încercat să îi spună că el nu trebuie să îi dea bani, ci din contră agresorul trebuie să ii dea bani și i-a cerut să meargă la poliție să se convingă de acest lucru. De altfel, victima a încercat să îi spună de dosarul penal deschis la Baia Mare însă de fiecare dată când încerca agresorul îl lovea pentru a-l face să tacă.

Zeci de pumni primiți în stradă. Nimeni nu a intervenit

Victima a fost prinsă în zona unui local din Seini, în stradă. A fost lovit cu pumnii în față, stomac, spate etc. fără milă. Deși urlau în stradă, nimeni nu a auzit, nimeni nu a intervenit. Se vorbește prin Seini că agresorul ar fi avut oameni amplasați în zona Poliției Seini, pentru a fi anunțat dacă echipajele de poliție ar veni să intervină.

Nu le-a fost frică de nimic și chiar au înregistrat cu telefonul mobil bătaia pe care fostul boxer i-a administrat-o bărbatului din Racșa. Au și postat-o pe story-ul de facebook. Până să își dea seama că au făcut o uriașă greșeală, imaginile au ajuns în posesia noastră, dar și în posesia altor persoane. Aceștia au încercat să predea imaginile procurorilor Parchetului Maramureș. ”Ne-au spus că nu sunt probe. Îl snopește în bătaie iar pentru procurori nu e probă!!! Numai în România se poate așa ceva. Vor să îl scoată probabil basma curată. DIICOT-ul știe de caz, știe de bani falși, toți știu ce se întâmplă însă nimeni nu face absolut nimic. Eu cred că implicațiile sunt mult mai mari, clanul sportivilor și alții” ne-au spus sursele noastre.

Avertisment: Imagini extrem de violente și limbaj injurios

Ce spune oficial poliția

În urma probatoriului administrat de către poliţiştii din Seini, s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de un bărbat din Seini în vârstă de 35 de ani.

Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și şantaj, după ce în seara zilei de 30 ianuarie, în jurul orei 23.00, ar fi agresat un tânăr de 28 de ani, în faţa unui club din localitatea Seini. Totodată, bărbatul ar fi ameninţat victima în scopul de a obţine de la aceasta o sumă de bani.

În urma agresiunii, victima s-a prezentat la Spitalul Județean Dr. Constantin Opriș Baia Mare, unde a rămas internată pentru îngrijiri medicale.

Pe numele bărbatului, poliţiştii au dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar astăzi acesta a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Agresorul a fost arestat preventiv de magistrații Judecătoriei Baia Mare

Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare sub nr. 473/P/2020, din data de 5 februarie 2020 şi în consecinţă: În temeiul art. 223 alin. 1 lit. d şi alin.2 Cod procedură penală dispune arestarea preventivă pe o durată de 30 zile, de la 5 februarie 2020 până la 5 martie 2020, inclusiv, a inculpatului POP IOAN – DANIEL, fără antecedente penale, sub acuzaţia de comitere infracţiunilor de: – lovire sau alte violenţe, prev. de art. 193 alin. 2 C.pen., – şantaj, prev. de art. 207 alin.1 şi 3 Cod penal , – tulburarea ordinii şi liniştii publice, prev. de art. 371 Cod penal Toate infracţiunile cu aplicarea art. 38 alin. 1 şi 2 C.pen. Respinge solicitarea inculpatului, în sensul de a se dispune împotriva acestuia o măsura preventivă mai puţin restrictivă de libertate. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare cu inculpatul şi Ministerul Public.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.