PRĂPĂD ÎN MARAMUREȘ: 6.000 de locuințe fără curent. Șarpantă luată de vânt în Baia Mare. Filtre de poliție rutieră în pasurile montane (FOTO/VIDEO)

0
805

Conform informațiilor oficiale furnizate de purtătorul de cuvânt al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență în acest moment în Maramureș sunt avariate trei linii de medie tensiune integral și trei linii parțial. Sunt afectate 90 posturi de transformare.

Sunt nealimentați cu energie electrică 6000 de consumatori în județ, de pe raza a 15 localități (cartier Ferneziu, Baia Mare, partial orasul Cavnic, zona Izvoare, zona Șișești și zona Târgu Lăpuș cu localitățile aferente). Sunt în teren pentru remedierea defecțiunilor 14 echipe de intervenție de la societatea Electrica.

ÎN TRAFIC

Zapada framantata, cu grosimea pana la la 1 cm pe DN18, in Pasul Prislop, intre km 156 si km 180. Vizibilitate redusa sub 150 de metri, pe DN18, in Pasul Prislop, intre km 165 si km 175. Vantul prezinta intensificari de pana la 100 km/h in Pasul Guta si de pana la 30 km/h pe Dealul Stefanitei. S-a actionat cu cinci utilaje si imprastiat 17 tone de material antiderapant in Pasul Gutai si la Viseu de Sus.

BAIA MARE

Șarpantă smulsă de vânt în Baia Mare. A intervenit CLSU Baa Mare. Nu sunt persoane ranite, nu avem bunuri materiale distruse sau avariate. Doar pagube materiale generate de prabusirea sarpantei.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.