EXCLUSIV: Primarul din Remetea s-a prezentat la Poliție după ce a distrus Duster-ul instituției. Susține că a evitat un câine (galerie foto)

0
1727

Primarul comunei Remetea Chioarului, Călin Ovidiu Petrică s-a prezentat în această seară la Poliția Orașului Șomcuta Mare pentru a anunța evimentul rutier în care a fost implicat el, în calitate de șofer al mașinii instituției pe care o conduce.

Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero. Conform surselor noastre acesta a susținut că a încercat să evite un câine ce i-ar fi apărut pe partea carosabilă, a pierdut controlul autovehiculului și s-a oprit în stâlp.

Mașina Primăriei Remetea Chioarului a fost distrusă în totalitate. Se pare că în acest caz nu se va întocmi dosar penal nici pentru distrugere pentru că primarul va suporta toate pagubele.

ACTUALIZARE: Primarul a recționat pe facebook – îl publicăm integral (greșelile gramaticale de clasa a II-a nu ne aparțin)

” Dragi locuitori ai Comunei Remetea Chioarului in calitate de Primar am datoria morala sa va informez corect și sa dezinformez acuzațiile neadevărate ce mi se aduc referitor la accidentul rutier in care am fost implicat fără nici o victima și ca am respectat toate procedurile impuse de lege referitor la accident, care sa produs din neatenția mea iar rezultatul testului de alcoolemie a fost 0.

Accidentul nu este un lucru lăudabil mai ales in calitate de primar ma bucur ca nimeni nu a fost implicat sau lezat și eu cred ca oricărui conducator auto i se putea întâmpla atât timp cât nu am fost acuzat de nimic de cei îndreptățiții de aplicarea legii, iar costurile reparației mașinii vor fi făcute de mine și nu se vor plăti din bugetul local al Comunei. Cred ca dumneavoastră cetățenii acestei Comune sunteți cei mai in măsura sa judecați cel mai bine ci nu unele postări și informații false scrise de anumite persoane aflându-se in precampanie electorală iar cei rau intenționați o fac doar pentru a dezinforma, pentru a induce in eroare oamenii și in special pe locuitorii Comunei noastre”

Citește și:

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.