VIDEO – 8 persoane, printre care și un bebeluș, salvați din incendiu de doi maramureșeni din Repedea!

0
2907

Ora 04:00 dimineața. Un drum lung spre casă a doi maramureșeni se oprește brusc în Mocod, la ieșirea spre Nimigea. Văd acoperișul unei case în flăcări și încep să claxoneze în disperare. Între timp unul dintre ei sună la 112:

Nimic nu e la întâmplare, iar familia din Mocod nu a avut un înger păzitor, ci doi.

Mihai și Marius sunt doi prieteni ce locuiesc la graniță cu Ucraina, mai exact, în comuna Repedea, județul Maramureș.

Cu noaptea în cap au pornit cu camionul din Reghin spre casă. În jurul orei 04:00 au ajuns în Mocod, la ieșirea spre Nimigea și și-au întrerupt drumul.

„Am văzut acoperișul casei arzând. Cum eram cu camionul, am început să claxonez. Oamenii au auzit rapid claxoanele și au început să iasă din casă. În acest timp, prietenul meu a sunat la 112. El vorbește în ucraineană”, a povestit, pentru Bistrițeanul.ro, Mihai.

Din casă au început să iasă tot mai multe persoane. În total ar fi fost 8, printre care și un bebeluș de doar 4 –  5 luni.

Video pentru baiamare24.ro – Marius Laver

Din fericire, familia a fost salvată de spiritul civic al celor doi maramureșeni. Pompierii au intervenit și au stins incendiul. Acoperișul casei a ars pe o suprafață de 160 mp.

”Mă apropiam de casa în flăcări și am văzut că nu este nimeni afară. Ne-am dat seama că sigur dorm în casă și am început să claxonam. Cred că oricine ar fi reacționat la fel” ne-a declarat Marius Laver pentru baiamare24.ro.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.