IMAGINI ÎNGROZITOARE: Se întâmplă din nou: căprioară gestantă, ucisă de câini în pădurea de la Stejera

0
795

Cazurile în care căprioarele sălbatice sunt ucise de către câinii lăsați liberi de localnici au început să reapară în județul Maramureș. Un bun exemplu în acest sens este cazul de față. Vlăduț Prună a postat pe pagina de socializare faptul că o căprioară gestantă a fost pur și simplu măcelărită în pădurea din zona pădurii din cătunul Stejera, de către câinii lăsați liberi ai localnicilor.

Vă redăm mai jos, integral, mesajul lui Vlăduț Prună:

Se întâmplă din nou!!! De parca as vorbi cu pereții!!! Căprioară gestantă omorâtă de doi câini în pădurea Stejerului. Am fost acuzat de scurt timp de terțe persoane ca am împușcat nu știu ce câini în Stejera, chiar dacă eu nu am împușcat nici un câine în ultimele 6-8 luni, puteți observa aici care este motivul pentru care va sunt împușcați câinii de către paznicii de vânătoare.

Sunt foarte supărat cand vad atâta nepăsare în inimile voastre. Uneori ma întreb, voi aveți inimă? Păcat ca nu am fost pregătit și cei doi câini au fugit. Pentru o astfel de căprioară gestanta, cu vârsta de 6-7 ani, omorâtă de câinii dumneavoastră ați putea să plătiți despăgubiri de la 1000€ în sus, plus amenda de la 1000 la 3000 lei, pentru faptul ca nu va țineți câinii în propria curte. Tare as vrea ca măcar o persoana sa fie odată amendată, si apoi sa va învățați lecția. Câinii se țin in curte și se hrănesc, nu se înfometează ca să ajungă sa vâneze.

Mă găsesc obligat de situație, sa fac din nou astfel de postări, deșii mi-am fost propusa sa nu ma mai cert cu nimeni, și sa ii las pe alții sa aplice legea și sa va împuște câinii care comit astfel de lucruri. Felicitări oameni educați ce sunteți. O sa imi spuneți ca va strica mistreții culturile și acum iarna când pământul este inghetat nu? Mereu o sa găsiți scuze pentru lipsa voastră de educație și mentalitate și nepăsarea ce zace în voi. Dacă tot mă acuzați pe nedrept fără absolut nici o dovadă că va împușc eu câinii, abia aștept sa va prind un câine care sa aibă cip, și să puteți fi pusi la plată, și apoi sa ma acuzați ca v-am împușcat eu cainii”, spune maramureșeanul.

Rămâne de văzut dacă autoritățile vor găsi un vinovat pe care să îl tragă la răspundere în acest caz.

ATENȚIE, URMEAZĂ IMAGINI ȘOCANTE:

Sursa: ActualMM.ro.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.