LUATĂ PE CAPOTĂ – O băimăreancă a ieșit de la biserica greco-catolică de la RFN și a fost izbită de mașină (GALERIE FOTO / ACTUALIZARE)

0
1877

Un accident de circulație a avut loc în seara zilei de vineri, 17 ianuarie, pe strada Victoriei din Baia Mare, lângă complexul RFN.

O tânără de 29 de ani a ieșit de la biserica greco-catolică din apropiere și a vrut să traverseze neregulamentar strada printre mașinile parcate.

În acel moment, a fost acroșată de un autoturism care se deplasa dinspre intersecția cu Caragiale către cea cu Cantemir.

La fața locului a ajuns un echipaj SMURD, care a preluat victima. Din câte se știe, ar avea un picior rupt în urma impactului.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Stimați pietoni, vă puteți viața în pericol ori de câte ori traversați prin loc nepermis! Aseară, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit pe strada Victoriei la un accident de circulație soldat cu rănirea unei persoane.

Verificările efectuate până în acest moment au relevat că o tânără de 28 de ani, care a traversat strada prin loc nepermis, a fost acroșată de un autoturism condus de un tânăr de 19 ani. Cei doi participanți la trafic nu se aflau sub influența alcoolului. A fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările.

BaiaMare24.ro

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.