PROASPĂT GARANTAT – O firmă din Sighet asigură în regim „catering” mâncarea la Centrul de recuperare neuropsihiatrică din Călărași (VIDEO)

0
1598

Jurnalistul Marin Badea din Călărași a scris un articol preluat de întreaga presă națională cu privire la regimul alimentar de „Auschwitz” la care sunt supuși „beneficiarii” Centrului de reabilitare neuropsihiatrică din Plătărești, județul Călărași: o feliuță de salam, o bucățică de margarină și o felie de pâine, toate aruncate într-o farfurie de tablă, peste care s-a adăugat o lingură de apă.

Filmarea de la baza articolul nu cred că mai necesită niciun comentariu!

Firma care asigură meniul zilnic al pacienților din Centrul de reabilitare din județul Călărași este una tocmai din… Sighetu Marmației! Conform datelor descoperite de către jurnalistul Marin Badea, este vorba de SC Denisdea SRL, cu sediul social în Sighetul Marmației, strada Constructorului, bloc 4, scara 1, etaj 4, județul Maramureș. Câștigarea acestei licitații de către o firmă din Sighetu Marmației este pusă de către jurnalist pe seama faptului că Președintele Consiliului Județean Călărași și-a făcut, în dese rânduri, vacanța de iarnă, în zona Maramureșului.

Nu cunoaștem în ce condiții a câștigat această firma licitația, dar este cel puțin aberant ca o firmă tocmai din Sighet să asigure mâncare „proaspătă” la un Centru-spital din județul Călărași!

Firma Denisdea SRL este patronată de către d-na B. Daniela, apropiată a unor politicieni cu vechime din politica de vârf din Maramureș, cpnform jurnalistului. Firma, de la o cifră de afaceri modică, a ajuns în scurt timp, în cursul anului 2018, la o cifră de afaceri însemnată: pe site-ul Ministerului finanțelor, firma figurează cu o cifră de afaceri în anul 2018 de 1,5 milioane lei, având 8 angajați.

Administratorul firmei, d-na B. Daniela, nu a putut fi contractată telefonic de către Sighet 247 pentru a comenta situația, numărul de telefon oficial al firmei 0743/088.xxx fiind nefuncțional.

În urma articolelor publicate de către jurnalistul Marin Badea, IPJ Călărași s-a autosesizat și efectuează o anchetă în acest caz:

„Având în vedere informațiile apărute în mediul online cu privire la aspectele constatate la Centrul de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică Plătărești, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Călărași a dispus efectuarea de verificări.

O echipă mixtă, formată din polițiști de investigare a criminalității economice și specialiști din cadrul Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Călărași fac verificări în acest moment”, se arată în comunicatul IPJ Călărași.

Sursa: www.sighet247.ro.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.