FOTO – POLEIUL FACE MARI PROBLEME ÎN MARAMUREȘ: Mai multe mașini ajunse în șanț pe DN18 în zona dealului Hera (ACTUALIZARE/VIDEO)

1
1500

Un cititor al Sighet 247 ne-a trimis câteva fotografii din care rezultă iadul pe care au trebuit să îl îndure șoferii aflați în trafic pe dealul Hera în dimineața zilei de 9 ianuarie a.c. Întreg carosabilul a fost acoperit de polei, iar utilajele de deszăpezire nu au reușit să arunce suficient material antiderapant în timp util.

Din cauza drumului extrem de alunecos din cauza poleiului, mai mulți conducători auto nu au mai reușit să controleze mașinile s-au trezit cu acestea în afara părții carosabile.

„Cel puțin zece mașini am văzut ieșite în decor pe dealul Hera (între Petrova și Rona de sus – n.r.). a fost aproape imposibil să conduc, deși am rulat cu viteză extrem de mică, de sub 10 km/h. Pur și simplu mașina nu răspundea la comenzi, mergea pe unde vroia ea”, a declarat un conducător auto care a rulat prin zona respectivă în această dimineață pentru Sighet 247.

Poliția rutieră recomandă maximă prudență în condiții de drum acoperit de polei și adaptarea vitezei la condițiile de drum.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

În această dimineață, pe D.N. 18 între Moisei și Sighetu Marmației s-a circulat în condiții de drum acoperit cu polei. Până în acest moment polițiștii nu au fost sesizați cu privire la rănirea unor persoane că urmare a unor accidente de circulație.

Polițiștii Serviciului Rutier au aplicat azi, 09 ianuarie, două sancțiuni contravenționale administratorului de drum pentru că nu a luat măsurile necesare, fiind pusă în pericol siguranța traficului rutier.

Sursa info și foto: Sighet247.ro.

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.