FOTO: POLEI – Șase mașini s-au ciocnit între Rozavlea și Strâmtura. Polițiștii cădeau din picioare când unul când altul (ACTUALIZARE)

0
754

Poleiul a dat mari bătăi de cap șoferilor în această dimineață și pe Valea Izei, iar drumarii au fost, ca de obicei, luați prin surprindere că afară e iarnă!

Nu mai puțin de șase accidente ușoare s-au petrecut aproape simultan pe un tronson de drum de aproximativ 100 de metri, situat între Rozavlea și Strâmtura la ora 9:00, în ziua de 9 ianuarie a.c.

Un autoturism a derapat primul în afara părții carosabile. După nici 5 minute o șoferiță a sărit cu mașina de pe drum în același loc. Un autoturism Dacia Logan a venit imediat în ajutorul doamnei. Fiind parcat pe partea dreaptă a drumului, a fost lovit din spate de un autoturism Citroen, din cauză că șoferul acestuia nu l-a mai putut controla.

La o distanță de 100 de metri de locul unde s-au petrecut aceste ciocniri, un autoturism de teren a intrat într-un stâlp, tot din cauza poleiului. Oarecum simultan, un alt autoturism a fost avariat, ieșind în decor în același loc.

Toate autoturismule implicate au fost serios avariate.

„Erau scene din Stan și Bran: polițiștii sosiți la fața locului au încercat să dirijeze circulația, însă tot cădeau când unul, când celălalt de pe picioare, din cauza poleiului. Deși era ora 9 dimineața, drumarii au lipsit cu desăvârșire, nimeni nu a aruncat cu material antiderapant”, a declarat unul dintre șoferii implicați în incidente pentru Sighet 247.

Dacă administratorul drumului va fi sancționat, rămâne de văzut. Cel mai probabil că, în dulcele stil clasic al Poliției rutiere, nu se va lua nicio măsură împotriva nesimțirii de care au dat dovadă drumarii.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

În această dimineață, pe D.N. 18 între Moisei și Sighetu Marmației s-a circulat în condiții de drum acoperit cu polei. Până în acest moment polițiștii nu au fost sesizați cu privire la rănirea unor persoane că urmare a unor accidente de circulație.

Polițiștii Serviciului Rutier au aplicat azi, 09 ianuarie, două sancțiuni contravenționale administratorului de drum pentru că nu a luat măsurile necesare, fiind pusă în pericol siguranța traficului rutier.

Sursa: Sighet247.ro.

CITEȘTE ȘI:

https://baiamare24.ro/2020/01/09/foto-poleiul-face-mari-probleme-in-maramures-mai-multe-masini-ajunse-in-sant-pe-dn18-in-zona-dealului-hera/

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.