EXCLUSIV / IMAGINI ȘOCANTE – Sectorul DN 1C Satulung – Șomcuta, tronsonul pericolelor. Șoferii calcă accelerația și accidentele se țin lanț (VIDEO/FOTO CAMERĂ DE SUPRAVEGHERE)

0
818

V-am prezentat în exclusivitate, pe site-urile noastre vasiledale.ro și baiamare24.ro, imagini șocante de la accidentul care a avut loc în seara zilei de 7 ianuarie, pe tronsonul cuprins între Satulung și Șomcuta Mare.

Marți seară, în urma unei coliziuni între un microbuz și un autoturism, primul s-a răsturnat pe plafon, în șanț. În microbuzul implicat în accident se aflau şapte persoane din Republica Moldova, care călătoreau spre casă, pentru a petrecere sărbătorile de iarnă pe rit vechi. Potrivit primelor informaţii, şoferul Volkswagenului a pierdut, inexplicabil, controlului volanului şi a ajuns pe contrasens, intrând în coliziune cu microbuzul, care a ajuns în decor, răsturnându-se pe plafon.

Acum vă vom prezente și alte imagini surprinse de aceeași cameră de supraveghere pe același DN 1C, sectorul Satulung – Șomcuta Mare, un sector de drum extrem de periculos pentru participanții la trafic. Pe acest tronson, șoferii obișnuiesc să apese prea mult pedala de accelerație și au avut loc evenimente rutiere mai mult sau mai puțin grave. Imaginile atașate au surprins accidente în 7 ianuarie 2020, 6 mai 2019, respectiv 19 aprilie 2019.

Imagini furnizate în exclusivitate de CarGroup Şomcuta Mare (depozit de anvelope).

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.