METEO ACTUALIZAT – Cum va fi vremea în Maramureș în noaptea dintre ani. Cu ce vine 2020

0
516

Noaptea dintre ani are farmecul ei, indiferent de locul în care este sărbătorită. Însă, orice activitate este dependentă de vremea de afară. Să vedem ce ne rezervă orele următoare.

Ajunul de Anul Nou vine cu maxime de la -3 la 1-3 grade și vreme mai mult mohorâtă. Către seară sunt așteptate unele ninsori slabe, însă acestea se vor manifesta strict pe arii restrânse.

Noaptea de Revelion vine cu cer de la variabil la mai mult noros și minime de la -5 la 0 grade. La trecerea dintre ani, sunt așteptate 0 grade în Baia Mare, Sighetu Marmației și Seini, -1 grad la Ocna Șugatag și Târgu Lăpuș, -3 grade la Cavnic și -5 grade la Borșa.

Prima zi a anului 2020, cea de Sfântul Vasile, va veni cu -3 la 1-3 grade. Cerul va deveni de la variabil la mai mult noros, cu unele fulguieli pe arii restrânse. Către seară, se va însenina, iar minimele vor fi de la -9,-7 la -3 grade.

Cu mici fluctuații de 1-3 grade, regimul termic și condițiile meteorologice vor rămâne similare. Începând cu 4 ianuarie, vor reveni precipitațiile și pe arii extinse. Vom avea întâi lapovițe și ninsori, iar apoi strict ninsori. De Bobotează, vremea va fi foarte rece, pe alocuri geroase, conform modelelor meteo actuale.

Crin CĂLĂUZ

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.