Sătmăreanul care a câștigat 4,8 milioane euro la Loto ar fi un simplu muncitor și n-ar mai fi vrut să meargă la serviciu

0
926

Potrivit informațiilor PresaSM, câștigătorul marelui premiu de 4,8 milioane de euro ar fi un sătmărean, care muncește la Draxlmaier. Persoana care ar fi aflat despre biletul câștigător ar fi fost soția sa, care ar fi verificat numerele, după care i-a comunicat și acestuia. Bucuria a fost atât de mare încât sătmăreanul nici nu a mai vrut să plece la muncă. Într-un final, acesta s-a dus, dar pentru a-și pregăti plecarea. Mai multe informații nu pot fi furnizate pentru a-l proteja pe câștigător.

Cert este faptul că după impozitare, sătmăreanul care a nimerit toate numerele câștigătoare la Loto va rămâne cu aproximativ 3,61 milioane de euro, din cei peste 4,8 milioane câștigați.

Sătmăreanul a primit vestea înainte de Crăciun. Biletul norocos a fost completat cu două variante simple la agenția Loteriei Române de pe strada Nicolae Golescu. Practic, în schimbul celor 14,50 de lei “investiți”, sătmăreanul a câștigat 22.954.442,36 lei ( adică peste 4,8 milioane euro).

Cei care câștigă peste 445.000 lei, datorează statului 61.187,5 lei + 25% pentru ceea ce depășește suma de 445.000 lei, explică Loteria Română.

Numerele care i-au purtat noroc sătmăreanului au fost: 9, 39, 16, 3, 44, 24.

Sursa: PresaSM.ro.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.