MAGICIANUL DANIEL – Vezi cum îl poți contacta (P)

0
1686

??? Daniel e un tânar magician din județul nostru, chiar din Sighetul Marmației. Să îl prezentăm:

De mic a avut o pasiune pentru spectacole de magie. Avea 7 ani când a încercat primul număr de magie și spune că vecinele, frații și inclusiv mama au râs cu poftă de isprava sa de atunci.

Abia la vârsta de 17 ani s-a implicat cu adevarat în lumea misterioasă a magiei.

Este un iluzionist sau daca vreti magician, are foarte multe spectacole de magie dar si viitoare aparitii TV, practica arta iluzionismului, dar este si un actor de comedie, interactioneaza foarte mult cu publicul. Magician, el chiar face spectacole de magie grozave la petreceri de copii sau show-uri de magie pentru adulti, evenimente:Nunti,botezuri,zile de nasteri,evenimente private cat si locale, cluburi, cazinouri,

Magicianul Naghi Daniel practică atât spectacole de magie pentru copii cât și spectacole mari de magie pentru adulți în toată țara, iar telul lui este sa prezinte un spectacol plin de vitalitate si cu un suflu proaspat.

Magicianul Naghi Daniel spune: “Nu e nimic altceva care sa ma faca mai fericit decat sa raspandesc bucurie si zambete prin magie iar pentru mine, ca magician, este o onoare de fiecare data cand sunt in fata publicului si prezint spectacole de magie.

Imi plac numerele de magie, showurile cu magie, lucrurile spontane, magice, trucurile cu carti, aparitiile si disparitiile de obiecte sau persoane, imi plac rasetele, zambetele, imi plac oamenii iar ceea ce ma face cel mai fericit este ceea ce iubesc sa fac.

Contacteaza-l pentru evenimentul tau de neuitat cu Numerele Magice a Magicianului Daniel

Detalii si rezervari pentru evenimente: Telefon: 0755219410 sau direct pe facebook ( https://www.facebook.com/naghi.daniel.12 ).

Te asteptam în lumea MAGICĂ

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.