NE VINDEM SUFLETUL: Un peridoc plin cu bușteni a făcut prăpăd la Săcel (galerie foto)

0
1312

Incident grav pe drumul județean 186 Săcel – Săliștea de Sus. Un peridoc încărcat cu bușteni a făcut prăpăd la Săcel. Macaraua de pe acesta a agățat firele de curent electric care traversau drumul județean pe care le-a rupt, a rupt un stâlp și l-a aruncat pur și simplu pe un autoturism ce era parcat în afara părții carosabile. Mașina a fost distrusă.

Incidentul a fost surprins de Vasile Cora iar fotogratiile au devenit virale pe facebook. Acestea sunt însoțite de mesajul:

”Săcel, Maramureș! În goana de a duce cât mai mult lemn și cât de multe transporturi nu mai tine nimeni cont de siguranță ! În primul rând românii în necunoștință distrug totul în țară. Se vinde din țară orice. Unii sunt în stare să își vândă rinichii în loc sa își apere glia lăsată moștenire de la străbuni.

O veni vremea cînd nu mai contează nimic. Cînd vom muri, acolo în cealaltă lume nu îți mai trebuie nimic​. Doar socoteală vei da. Vai și amar de copiii noștri… Copii fără țară, fără neam, fără ideal … Ei vor fi străini în ceea ce se numea cândva România!”

vom reveni

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.