EXCLUSIV – ÎN PLINĂ CAMPANIE – Furt din locuință în Baia Mare. Hoții și-au băgat în buzunare peste 9.000 de euro (GALERIE FOTO – ACTUALIZARE)

0
1012

În plină campanie pentru prevenirea furturilor din locuințe, o nouă lovitură a fost dată în Baia Mare. Locuința situată pe strada Moldovei a avut loc sistem de alarmă asigurat de o firmă de securitate, dar, se pare, asta nu i-a oprit pe hoți.

Proprietarul a relatat întreaga situație, în exclusivitate pentru baiamare24.ro. “Am sistem de alarmă conectat la dispeceratul Sica Guard. A sunat sistemul de alarmă în jurul orei 18.35, dar nu a sunat și sirenă acustică în apartament. Au venit băieții în aproximativ 4-5 minute. La ei la dispecerat le-a apărut o efracție pe zona 1, care e în holulapartamentului, după care, o altă efracție, tot în aceeași zonă, la vreo zece secunde diferență”, a relatat băimăreanul.

Bărbatul continuă povestea spunând că a ajuns destul de repede acasă. “Am ajuns destul de repede acasă, fiind sunat de firma de pază. Banii mi-au fost în dormitor, în primul sertar de sub televizor. Când am ajuns, m-am dus direct la acel loc. Sertarul era deschis. Lipsea borseta cu bani. 9.000 de euro plus alte 100 de milioane vechi. Au fost cei de la poliție. Au luat probe de la fața locului plus butucul de la ușă”, a descris victima furtului.

Băimăreanul mai spune și că se văd urme de forțare a ușii. Și este important ceea ce spune el, în economia anchetei. “Urmează să stabilească poliția dacă au fost chei potrivite după ce fac ceva expertiză la butuc. Poliția zice că au mers la pont, s-au dus direct la bani”, a completat băimăreanul.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

“În urma sesizării furtului, polițiștii au intervenit de urgență la fața locului. S-a constituit echipă complexă de cercetare care desfășoară activități specifice pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului”, spune Florina Meteş, purtător de cuvânt IPJ Maramureş.

Crin CĂLĂUZ

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.