EXCLUSIVITATE – Accident INCREDIBIL la Rozavlea: Dintr-un podeț, a zburat cu BMW-ul pe plafonul unui autoturism FORD. Cum a avut loc grozăvia (galerie foto / actualizare 2)

0
1920

Imagini incredibile la Rozavlea unde a avut loc un accident de circulație pe drumul județean Vadu Izei – Săcel.

Cel mai probabil din cauza vitezei excesive un șofer s-a izbit de un alt autoturism și, nimeni nu știe cum, pur și simplu s-a oprit deasupra unui autoturism.

Localnicii spun că nimeni nu este rănit, însă traficul rutier în zonă este îngrenat.

La fața locului urmează să sosească și poliția.

ACTUALIZARE – cititori www.baiamare2.ro

Conform ultimelor informații șoferul autoturismul BMW cu volan pe dreapta a intrat într-o curbă cu viteză excesivă, a părăsit partea carosabilă s-a izbit violent de un podeț din beton iar apoi l-a aruncat direct pe autoturism FORD, care se pare că era parcat în afara părții carosabile.

Polițiștii verifică accidentul

ACTUALIZARE 2 – EXCLUSIV DE LA FAȚA LOCULUI

Conform informațiilor venite în exclusivitate pentru baiamare24.ro de la Rozavlea, autoturismul BMW venea cu viteză dinspre Strâmtura, moment în care, în curbă, s-a izbit de un zid de beton, din genul celor care facilitează accesul rutier în gospodărie. De acolo, a ricoșat într-un gard, dupăcare efectiv s-a urcat pe o mașină parcată.

Aceasta aparține unui lucrător în construcții, care efectua finisaje în interiorul casei din apropiere. Poliția a venit la fața locului și, din spusele martorilor, în momentul în care a constatat că șoferii se înțeleg pe cale amiabilă, a plecat, fără să testeze șoferul vinovat cu aparatul etilotest.

Din câte se știe, autoturismul care a încălecat cea de-a doua mașină are volanul rupt. În ceea ce privește autoturismul încălecat, este vorba despre daună totală. Șoferul vinovat are de plătit daune de aproximativ 8.000 de euro. Mai mult decât atât, aproximativ 300 de persoane s-au adunat la fața locului ca la circ. Traficul rutier pe drumul județean s-a desfășurat, minute în șir, cu dificultate.

vom reveni

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.