COMERCIANTUL “VESEL” DIN BAIA MARE – A luat 20.000 de lei amendă după ce a învârtit aluatul cu bormașina (VIDEO)

0
459

Nu a învățat din greșelile altora, iar acum plătește pentru asta! Comerciantul surprins în timp ce prepara aluatul cu bormașina a fost sancționat aspru de comisarii de la Protecția Consumatorului.

Primul caz de acest gen s-a consumat anul trecut la Sărbătoarea Castanelor. Un bărbat prepara aluatul cu… bormașina. Atunci omul s-a ales cu o amendă în valoare de 30.000 de lei pentru că nu a respectat normele de igienă.

Un alt bărbat, comerciant la Târgul de Crăciun din Piața Libertății, i-a urmat exemplul negativ. Acesta a fost filmat când prepara aluatul tot cu o bormașină direct pe podea. Cum imaginile s-au rostologit în spațiul public, bărbatul a primit vizita comisarilor de la Protecția Consumatorului.

„Ne-am autosesizat în acest caz. Tocmai am terminat de efectuat controlul pentru că ieri (n.r. joi, 12 decembrie) nu era în orele de program la târg și i-am înmânat o invitație. Operatorul din Baia Mare nu este același cu cel de anul trecut. A fost amendat cu 20.000 de lei și i-a fost suspendată temporar activitatea pentru condiții de lucru necorespunzătoare”, a declarat Dacian Manoliu, comisar șef adjunct al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Maramureș.

Crin CĂLĂUZ

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.