ÎN SFÂRȘIT LA CONDUCERE – Cine este noul inspector general al ISJ Maramureș

0
2775

Începând de miercuri, 11 decembrie, Inspectoratul Școlar Județean Maramureș are un nou inspector general. Este vorba despre profesoara de limbă și literatură română Anca Minodora Costin Hendea.

Numirea s-a făcut prin Ordinul Ministerului Educației și Cercetării nr. 5531 din 11.12.2019 și vine în urma demisiei fostului inspector general, Ana Moldovan. La acel moment, s-a vehiculat și faptul că Ana Moldovan a decis să renunțe la funcție întrucât era știut că, odată cu schimbarea puterii guvernamentale, liberalii au luat la țintă postul.

Despre Anca Hendea se știe că este cadru didactic titular la Colegiul Național Gheorghe Șincai și că, de-a lungul timpului, ar fi dorit funcția de director al instituției de învățământ unde profesează, ba chiar a ocupat-o pentru scurt timp.

Anunțul că Anca Hendea este noul inspector general al ISJ Maramureș a fost făcut chiar de către reprezentanții Inspectoratului. Din nefericire, însă, ISJ Maramureș nu a venit, până în prezent, cu detalii referitoare la activitatea profesională a noului inspector general ori planurile acestuia, comunicatul de presă fiind unul extrem de lacunar, fără astfel de informații. Însă, oficialii au ținut să arate că noua șefă a învățământului maramureșean este profesor doctor.

Crin CĂLĂUZ

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.