ULTIMĂ ORĂ: Afumătoria și o șură, cuprinse de flăcări la Șurdești (ACTUALIZARE)

0
898

Pompierii militari din Baia Mare au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din localitatea Șurdești.

Din primele informații se pare că cuprins afumătoria dar și șura unei familii. Se pare că focul ar fi pornit de la afumătoria plină de carne.

ACTUALIZARE: Militarii Detașamentului Baia Mare au fost alertați despre producerea unui incendiu izbucnit la o afumătoare, în localitatea Șurdești. Alături de pompierii băimăreni au intervenit și pompierii voluntari din localitate, iar în urma incendiului au ars circa 120 de metri pătrați de acoperiș din lemn și 2000 kg de fân.

Pompierii sigheteni au intervenit, cu două echipaje de stingere, în cartierul Iapa, unde o bucătărie a fost cuprinsă de flăcări. Focul a distrus circa 40 de metri pătrați de tavan din lemn și 50 de metri pătrați de perete din lemn.

ISU Maramureș, weekend de foc

Pompierii maramureșeni au intervenit în cazul a 8 situații de urgență de vineri
6 decembrie până astăzi 9 decembrie.

Vineri, la Răzoare, o afumătoare a fost cuprinsă de flăcări. Pompierii din cadrul Pichetului Târgu Lăpuș au lichidat un incendiu în urma căruia au ars circa 2 metri pătrați din afumătoarea de lemn. Militarii borșeni au lichidat un incendiu în urma căruia a ars funinginea din coșul de evacuare al fumului.

De asemenea, duminică, pompierii și paramedicii S.M.U.R.D. au fost solicitați să intervină în sprijinul echipajelor de poliție în cazul a 6 accidente rutiere petrecute în localitățile Baia Mare, Băsești, Rodina și Lăpușel. În cazul accidentului din Baia Mare a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare din cadrul Detașamentului Baia Mare deoarece o persoană a rămas încarcerată. După ce a fost descarcerată, persoana a fost predată echipajului TIM S.M.U.R.D. pentru investigații medicale și transport la spital.

vom reveni

foto arhivă

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.