,,AJUTĂ ŞI VEI FI AJUTAT!”: STRÂNGERE DE FONDURI pentru soția și cei trei copii ai pădurarului Liviu Pop, asasinat de hoții de lemne

0
531

,,Ajută şi vei fi ajutat!” a fost motto-ul unor bucătari care au vrut să facă o faptă bună în prag de sărbători. Şi-au aşezat ceaunele într-o zonă centrală din Baia Mare, şi-au pus şorţurile şi au pregătit o mâncare absolut delicioasă.

Apoi au chemat oamenii la un ospăţ caritabil. Au donat pentru familia pădurarului ucis, acum două luni, de hoţii de lemne. În urma sa, au rămas o soţie îndurerată şi trei copiii care nu mai au tată.

SOTIA PADURARULUI: NU AM FOST OBISNUITI SA PRIMIM NIMIC. AM MUNCIT DIN GREU.

Tocmai de aceea i-a fost greu să accepte o mână de ajutor, deşi este nevoită acum să aibă grijă, singură, de cei trei copiii. Câţiva bucătari cu suflet mare au ţinut să-i ofere o bucurie în preajma sărbătorilor.

Au gătit gulaş cu fasole în piaţa din Baia Mare, gratis, iar oamenii au putut să doneze bani, jucării sau haine.

Vasile Hotca: Incercam sa aratam lumii ca suntem uniti, ca suntem alaturi de cei care au probleme.

Iar oamenii au fost impresionaţi de drama familiei şi au dat mai departe din puţinul lor.

Din cele două ceaune au ieşit cam 600 de porţii. Oamenii au primit şi vin fiert sau ceai cald. Şi trei şcoli din zonă s-au alăturat acţiunii caritabile. Copiii au destins atmosfera cu dansuri populare, dar au şi donat.

Vasile Hotca: Prin aceasta actiune caritabila vrem sa spunem celor in cauza ca nu ne vom lasa pana nu se va afla adevarul si se vor gasi vinovatii.

Liviu Pop a fost ucis acum două luni, după ce a surprins mai mulţi hoţi de lemne în flagrant. Cazul a revoltat o ţară întregă, iar colegii săi de breaslă au protestat pentru a schimba legislaţia. De curând, pădurarii au primit promisiunea că vor fi mai bine înarmaţi.

Sursa Observator.TV

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.