ÎNAINTE DE MOȘ NICOLAE – Peste 240 cutii cu jucării contrafăcute ridicate de poliţiştii maramureșeni

0
289

Premergător sărbătorii de Moș Nicolae, în data de 4 decembrie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au desfăşurat activităţi specifice pentru prevenirea, descoperirea şi combaterea faptelor ilicite în domeniul contrafacerii de mărfuri. În cadrul acţiunii au fost verificate 26 de societăţi comerciale şi persoane fizice, de pe raza municipiului Baia Mare.

“În urma controalelor au fost constatate 31 de infracţiuni, 29 de contrafacere de mărfuri şi 2 de contrabandă. Totodată au fost indisponibilizate 243 cutii cu jucării susceptibile a fi contrafăcute, purtând însemnul unor mărci identice sau similare cu mărcile înregistrate, în valoare de aproximativ 4500 de lei, şi ţigări de contrabandă în valoare de 500 de lei”, a declarat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Cu privire la infracţiunile constatate, poliţiştii au întocmit dosare penale şi vor continua activităţile în vederea identificării tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională şi luarea măsurilor legale.

Crin CĂLĂUZ

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.