TRAGEDII ÎN ȚARA LĂPUȘULUI. Șofer de TIR din LĂPUȘ mort la Târnăveni. Căruțaș mort în Suciu de Jos

0
1030

În seara zilei de miercuri, 20 noiembrie, s-a produs un tragic accident în judeţul Mureş, pe DJ 107D, în aproprierea localităţii Târnăveni.

Conducătorul unui ansamblu TIR, înmatriculat în Maramureș, un tânăr din comuna Lăpuş, a coborât din cabină pentru a solicita indicații privind direcția de deplasare, fiind surprins și accidentat mortal de conducătorul unui autoturism Alfa Romeo, înmatriculat în Mureș, care circula din sens opus.

Au fost sesizate Inspectoratul de Stat pentru Controlul Transportului Rutier (ISCTR) și Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM), potrivit IPJ Mureș.

SUCIU DE JOS

Tragedie la Suciu de Jos joi, 21 noiembrie. Un bărbat în vârstă de 46 de ani, din localitate, se deplasa cu un atelaj pe un drum forestier închis circulaţiei publice.

La un moment dat s-a dezechilibrat din motive încă necunoscute şi a căzut din căruţă. În urma căzăturii s-a lovit puternic la cap şi a decedat pe loc.

Poliţiştii Postului de poliţie din Suciu de Sus fac cercetări pentru a afla cu exactitate cum s-a produs tragedia. (foto arhivă)

Vom reveni

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.