STENOGRAME – EXCLUSIV AUDIO/VIDEO: Poliția știe? HAIDUC DIN BORȘA – ”Am puterea ca două săptămâni să țin piept cu orice armată”

1
1399

Așa cum am promis astăzi detonăm o altă bombă la Borșa. Noi am fost cei care am dat în vileag imaginile cu Rambo de Borșa, noi continuăm ancheta. Polițiștii au ridicat un pistol. Ce arsenal ar mai deține individul (pe lângă arsenalul confiscat în 2008. Click aici pentru a vedea imagini video cu haiducul de acum 11 ani) o să aflați ascultând convorbirile telefonice dintre un pădurar și ”haiducul de Borșa” doar pe site-urile noastre: www.vasiledale.ro și www.baiamare24.ro.

Stenograme discuție telefonică

Pădurar: Din cauza dumnitale se teme să meargă la deal.

Haiducul din Borșa: O venit la deal, eu am scos arma. Înregistrează pentru că știu că asta faci (…) Să vină la deal și îi trag glonțul.

Pădurar: Oricum nu mai merge să facă pază din cauza dumitale, că dacă îl ameninți. L-ai amenințat că îl împuști.

Haiducul din Borșa: Măi băiete, eu când am de împușcat împușc. Eu pușcă am avut și voi avea toată viața.

Pădurar: Și încă ai.

Haiducul din Borșa: Hî? Am daracă am. Da cum să nu am. Am puști. La ce arme am eu voi nu ați văzut în viața voastră.

Pădurar: Dacă începe războiul înseamnă cu dumneata ai de unde le da la borșeni.

Haiducul din Borșa: Am. Eu ce arme am eu voi nu ați văzut și nici nu veți avea niciodată.

Pădurar: Imi dau seama.

Haiducul din Borșa: Ai văzut arma aia care mi-o luat-o că bate la un kilometru jumate. Ești convins. Aveam lunetă pe ea.

Pădurar: Ce să zic sunteți dotat.

Haiducul din Borșa: Am arme. Aceea o fost fleac ce ai văzut tu. Eu știu că mă înregistrezi, eu știu. Eu am spus și la Baia Mare. M-am născut cu arme și mor cu arme. Clar. Scurt. Deci arme ce am eu în Borșa nu știu cine are.

Pădurar: Te cred. Te cred.

Haiducul din Borșa: Mie nu mi frică. Doară cartușe sunt bugăte.

Pădurar: Normal că dumneata ți-ai pregătit.

Haiducul din Borșa: Am da. Am putere ca două săptămâni să țin piept cu orice.

Pădurar: Vai de mine.

Haiducul din Borșa: Deci am puterea ca două săptămâni să țin cu orice armată, cu orice.

Pădurar: Înseamnă că dumneata ai arsenal.

Haiducul din Borșa: Am arsenal. Eu doară m-am născut cu arme măi, m-am născut între arme. No. Spune-mi când vrei să vi la mine în Deal odată și îți arăt numai ce arme am. Și fugi când vezi. Tremuri. Și atunci ce rost are să ne tot vorbim. Îs două lucruri între noi: moarea lumea și ard pădurile. Eu am sesizat și la București.

Pădurar: Ai făcut dumneata hârtii la București că dacă rămân eu la Composesorat vor lua foc? Ai scris dumneata așa ceva?

Haiducul din Borșa: Da, da. Am sesizat Bucureștiul, și Baia Mare. Vor arde pădurile și va fi vai și amar.

Pădurar: De ce să ardă pădurile?

Haiducul din Borșa: Se va da foc. Pentru că să nu vă rămână vouă (…)”

Haiducul ne-a răspuns pe facebook

Și ca să fim corecți vă prezentăm și punctul de vedere al haiducului. Acesta l-a publicat pe pagina dânsului de socializare. Menționăm totodată că vom cenzura doar cuvintele jignitoare și limbajul injurios adresat care îmi este în exclusivitate adresat (ne cerem scuze în numele dânsului pentru necunoașterea limbii române, e bine totuși că știe cum se confecționează armele letale)

”Și vreau săl mai informez pă năluca și … de ziarist Vasile Dalea. Eu chiar dacă ași avea arme ilegale!!! Le țin acasăs? Și eu am ceva-n capul meu. Nu tărâșe ca Dalea… Și nu voi deține arme și muniție ilegală acasă. Pentru că știu legile și mai ales că am fost condamnat de 2 ori pentru confecționare și deținere de arme letale. Și mai ales că am dujmani din Composesoratul Cisla unde eu am sesizat toate ilegalitățile acestui composesorat Cisla făcut pă acte false cu sprijinul Primărie Borșa, prefectura Maramureș care au întocmit acte false împreună cu Direcția Silvică MM prin ing. Dobra Darius iar prin dezvăluirile mele la Judecătoria Sighet leam anulat toate actele de proprietate ale Composesoratului Cisla. Și acuma se zgâriu pă ochi în frunte cu Prefectura MM și Primăria Borșa. Unde li sa luoat butoiul cu miere cu pădurile borșenilor care sau îmbogățit cei mai sus arătați pe averea borșenilor”.

”Acest prost de ziarist Dale scrie minciunu – aceasta poză nu este la mine acasă este în B.Borșa fosta Flotație. Mie nu mia făcut nimeni nicio percheziție. Măi ziarist prost și…?? Informeazăte mai bine și când cunoști exact adevărul atunci scrie. Mă… și…”

”Și mai un lucru trebuie să știe acel… de ziarist vasile dalea.ro că eu după ce am văzut la televiziuni filmările făcute de… de ziarist și comentariile eu singur ma-m dus la Poliția Borșa și am arătat Realitatea. Acel pistol este un pistol de zgomot, cu țeavă înfundată și cartușele fiind oarbe fără vârf. Deci să știe rominii realitatea iar acel … de ziarist Vasile Dalea.ro scrie numai minciuni și încă o dată își spui măi… și… informeazăte corect și după ce ai informațiile clare atunci scrie. Măi…”

Credem că este suficient cât am publicat din aberațiile individului. Rămâne să vedem cum vor reacționa organele de anchetă cu privirile la cele afirmate de individ în discuția cu un pădurar. În final publicăm și discuțiile prin mesaje dintre pădurar și ”haiducul de Borșa”, cu mențiunea că vom urmări subiectul.

CITEȘTE ȘI:

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

  1. Asta nu ii in stare sa doarma o noapte linistit fara ca prostata sa nu-i ude budiugaii, da’ el tine piept armatelor timp de 2 saptamani. Ia bagati-l putin la Gherla pe micut, sa vedem cat e de barbat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.