ATENȚIE, ȘOFERI! – Transport agabaritic pe DN 1C, în Maramureș (VIDEO/FOTO EXCLUSIV)

0
629

Atenție, șoferi! În această perioadă, mai exact în intervalul 14-17 noiembrie 2019, se va desfășura un transport agabaritic.

Traseul este Borș PTF – DJ190 – DN19 – Biharia – DN19 – Valea lui Mihai – DN19 – Carei (Varianta de Ocolire ) – DN19 – Satu Mare – DN19 – Livada – DN1C – Seini – DN1 – Tăuții-Măgheruș.

Vehiculul transportă un echipament industrial, care urmează să ajungă la un important investitor aflat pe raza orașului maramureșean Tăuții Măgherăuș. Lățimea maximă a vehiculului este 4,8 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic.

“Menționăm că, în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră”, au anunțat oficialii CNAIR..

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Șituatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

Crin CĂLĂUZ

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.