TURNEUL NAȚIONAL @SMILEY_OMUL ajunge la Cluj-Napoca

0
328

Smiley își ia muzica, sufletul și “cea mai tare trupă din sud-estul Europei” și pornește în cel mai mare turneu național susținut de un artist român.

Într-o lume în care suntem încurajați să devenim roboți, să fii om devine din ce în ce mai greu. E greu să admiți că ești așa cum ești, că ai limitări, că zilele nu-ți sunt mereu la fel, că tu ca om ești supus schimbării și evoluției, de fapt. Turneul ăsta este despre și pentru oameni, cu emoțiile, cu bucuriile, cu stările de tot felul, pentru că noi, în esență, așa suntem”, povestește Smiley.

Turneul național a debutat pe 29 octombrie, la Pitești, în orașul natal al lui Smiley, la Sala Sporturilor și continuă în Buzău, Constanța, Galati, Ploiesti, Brasov, Targu Mures, Cluj, Timisoara, Arad, Craiova, Bacau, Botosani, Iasi, si se incheie pe 21 decembrie la Bucuresti.

Povestea vieții unui OM va fi spusă în doua planuri, unul real unde muzica și interpretarea artistului Smiley se îmbină cu show-ul coregrafic și măiestria instrumentală a trupei prezente pe scenă și un plan virtual creat de mixul video, spectacolul de lumini și tehnologia de ultima generație în concertistică internațională care împreună vor crea magia emoției în sala de spectacol.

„Suntem mulți, zeci, dacă nu chiar peste 100 de oameni care ne punem mințile, creativitatea, sufletele, zilele și nopțile la bătaie pentru că @Smiley_Omul să fie un show mare și plin de emoție despre și pentru fiecare OM care va veni să ne vadă.”, spune Smiley nerăbdător să înceapă călătoria prin țară. 

Peste 200 de lumini, o suprafata video totala de 185 mp alcatuita atat din module de ecran LED, cat si din aparate de lumina multielement si folosirea tehnologiei revolutionare de live pixelmaping vor crea o prelungire a planului bidimensional si un efect ce perceptie tridimensionala in salile de concert. Etapa de proiectare a scenei pentru turneul @Smiley_Omul si a sistemelor aferente a cumulat peste 200 ore de lucru, iar etapa de preprogramare depaseste si ea 150-200 de ore. 

Biletele la cele 17 concerte din cele 15 orase ale tarii din cadrul turneului @Smiley_Omul se mai gasesc inca online aici: https://bilete.smiley.ro/

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.