INCREDIBIL: Conflict verbal pe autobuz. Șofer de la Urbis atacat cu parul de rudele unui călător (ACTUALIZARE)

1
997

Caz incredibil în satul Săsar, comuna Recea. Șoferul autobuzului URBIS nr 28 care circula pe ruta Baia Mare – sat Săsar (cu plecare la ora 14.20 din Baia Mare) a ajuns la destinație la timp.

Doar că acolo, șoferul a fost bătut de un necunoscut iar cursa RETUR nu a mai fost efectuată. Conform jurnalistului Cornel Sabou, oamenii au rămas fără transport.

La fața locului au sosit echipaje de poliție care au demarat imediat o anchetă. Incidentul a fost confirmat de IPJ Maramureș.

ACTUALIZARE

Conform informațiilor furnizate de Urbis SA acest incident este primul pe această rută. Șoferul Urbis are aproximativ 45 de ani și lucrează la societatea băimăreană de transport în comun de aproximativ 5 ani.

“A fost vorba despre un conflict verbal izbucnit pe traseu între șofer și un tânăr de etnie romă, pe motiv că cel din urmă a întârziat urcarea în autobuz. Ca urmare, călătorul a devenit agresiv și a început să îl înjure pe șofer. Controlorii, care se aflau în autobuz, i-au atras atenția să înceteze, iar pe traseu s-au dat jos. Între timp, tânărul și-a alertat familia, care l-au așteptat atât pe el, cât și pe șofer, la capăt de linie, în Săsar, nu departe de Pirită. Unul dintre ei avea în mână un par. Șoferul nostru a apucat să sune la 112, nu știu dacă nu cumva s-a baricadat în cabină. Au fost și ceva îmbrânceli, întrucât șoferului i-a fost smuls lănțișorul de la gât. A venit poliția între timp. Călătorii au fost transportați la stația din cartierul Depozitelor, iar autobuzul se află aici. Toți cei implicați au fost conduși la audieri”, ne-a declarat în exclusivitate Ioan Fârte.

ACTUALIZARE 2

Călătorii s-au întors cu același autobuz (care nu erau mulți la cursa retur) în jurul orei 15.00. Autobuzul nu a fost avariat. Șoferului i-a fost smuls lănțișorul de la gât, informează cei de la Urbis.

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.