CA-N JUNGLĂ: Urmăriți și blocați în trafic, sprayati cu gaz lacrimogen, amenințați cu moartea de un șofer de 19 ani

1
1364

În baza probatoriului administrat, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Baia Mare au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui tânăr din municipiu, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de  tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe, ameninţare şi distrugere. Acesta urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi au demarat activităţile specifice în vederea documentării faptelor după ce sâmbătă, 26 octombrie, în jurul orei 14.00, la sediul poliţiei s-au prezentat trei tineri care au declarat că au fost agresaţi, în timp ce se deplasau cu autoturismul pe strada Luminişului din Baia Mare.

Verificările efectuate până în acest moment de poliţişti au relevat că în urma unor discuţii în contradictoriu şi a unor neînţelegeri băimăreanul reţinut, tânăr de 19 ani, i-a urmărit în trafic cu autoturismul pe cei trei, pe mai multe străzi din municipiu, le-a blocat autoturismul cu care aceştia se deplasau, a pulverizat cu spray iritant spre geamul portierei care era deschis, adresându-le totodată amenințări cu acte de violenţă şi cu moartea.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspectului.

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.