A ADORMIT LA VOLAN: Un mort şi doi răniţi între Şieu şi Ieud

0
663

Un grav accident de circulație a avut loc azi noapte între localitățile Ieud și Șieu.

O persoană a murit iar alte două au fost rănite, după ce un șofer ar fi adormit la volan. Maşina acestuia a ieșit de pe carosabil și s-a izbit violent de în copac.

La fața locului s-au deplasat pompierii de la descarcerare, un echipaj EPA Smurd și două ambulanțe de la SAJ Sighetu Marmației.

Pasagerul din dreapta față a fost găsit în stop cardio-respirator iar alte două persoane erau conștiente. Medicii au aplicat manevrele de resuscitare, din păcate fără rezultat.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

“Stimați conducători auto, nu puneți în pericol viețile persoanelor care sunt în autoturismul pe care îl conduceți! Azi noapte, la ora 23.45, polițiștii au fost sesizați că pe D.J. 186 s-a produs un accident grav de circulație.

Un echipaj de poliție s-a deplasat de urgență la fața locului, iar verificările efectuate au relevat că un bărbat de 47 de ani, din Desești, care conducea un autoturism dinspre Bogdan Vodă spre Șieu, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a izbit de un copac.

În urmă impactului, șoferul și doi pasageri au suferit leziuni corporale. Din păcate, la scurt timp, pasagerul de 60 de ani a decedat.

Conducătorul auto nu se află sub influență alcoolului. Polițiștii continuă cercetările”, transmit reprezentanţii IPJ Maramureş.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.