ATENȚIE MĂMICI: A încercat să arunce un lichid incolor în căruciorul fetiței mele de 7 luni (actualizare)

0
3900

Caz șocant la Sighetu Marmației. O mămică din oraș a făcut un anunț cutremurător pe facebook. Aceasta susține că un individ a încercat să arunce un lichid incolor în căruciorul fetiței ei în vârstă de numai 7 luni.

Iată mesajul și fotografiia individului care a fost publicată pe facebook.

”Atentie Mamici: un individ azi a incercat sa arunce un lichid incolor in caruciorul fetitei mele de 7 luni.

L-am observat prima data peste drum de scoala de muzica mi-a parut dubios , l-am evitat si am traversat strada , s-a tinut dupa mine iar in zona Carmis sa apropiat de carucior incercand sa arunce spre carucior cu o sticla , avea si o furculita si un CD in cealalta mana , l-am observat ce intentioneaza sa faca si i-am cerut sa plece amenintandul ca o sa chem politia , s-a indepartat cu greu amenintandu-ma si injurandu-ma , ulterior sa tinut dupa mine pana la Lidl .

În tot acest timp nu am intalnit nici un echipaj de politie , locala , ordine publica , nimic. Orasul nostru este impanzit mai nou de nebuni , cersetori si persoane dubioase.

Autoritatile locale ar trebuii sa se sesizeze si sa ia masuri . Intreb si eu Politia Locala este doar pentru a pune amenzi de parcare ? Eram prea panicată pentru a suna la 112. Nu stiam cum sa-mi protejez copilul , cum sa plec din jurul lui , sa scap de el. Mamici va rog distribuiti si feriti-va copiii de acesti indivizi ! Am revenit cu poza , din nou era la Scoala de muzica! Feriti-va de el !”

ACTUALIZARE: BĂRBATUL-PERICOL DIN SIGHET, ÎN VIZORUL POLIŢIŞTILOR

În urma postării pe o rețea de socializare a unei fotografii cu un bărbat, care ar fi amenințat o femeie ce se plimba cu căruciorul în care se afla fetița sa, polițiștii din Sighetu Marmației s-au sesizat din oficiu și au desfășurat verificări pentru identificarea victimei, a bărbatului și stabilirea cu exactitate a ce s-a întâmplat.

În acest moment, bărbatul, în vârstă de 51 de ani, din Sighetu Marmației, se află la sediul poliției pentru audieri.

Polițiștii continuă cercetările urmând ca în funcție de cele constatate să dispună măsuri.

Polițiștii au dispus internarea bărbatului la Spitalul din Sighetu Marmației.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.