EXCLUSIVITATE / IMAGINI ŞOCANTE: Încercare de spargere la un supermarket din Baia Mare. Vezi cum a scăpat hoţul (FOTO, VIDEO)

1
788

Incident grav aseară pe Bd. Traian din Baia Mare. Un tânăr se afla aparent la cumpărături la un supermarket, doar că intenţiile sale erau cu totul altele.


Bărbatul a fost “mirosit” de un agent de securitate, care imediat a încercat să-l prindă. Mai mult, pentru a nu scăpa agentul a închis uşa magazinului, totodată anunţând echipa de intervenţie a firmei de pază şi poliţia.
Văzându-se încolţit, hoţul a devenit recalcitrant şi a început să lovească cu picioarele uşa de acces, care, după mai multe lovituri, a cedat, zburând din balamale.


Până să ajungă poliţiştii, individul a luat-o la fugă prin oraş.

Vom reveni cu informaţii oficiale

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

  1. […] EXCLUSIVITATE / IMAGINI ŞOCANTE: Încercare de spargere la un supermarket din Baia Mare. Vezi cum a… Loading… (function(){ var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById',lp=d.location.protocol,wp=lp.indexOf('http')==0?lp:'https:'; var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M426155ScriptRootC367866")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln("");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M426155ScriptRootC367866");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=367866;c[ac](dv); var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src=wp+"//jsc.mgid.com/b/a/baiamare24.ro.367866.js?t="+D.getYear()+D.getMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})(); (function(window, document, undefined) { var script_tag = document.createElement('script'); script_tag.src = 'https://ad.mox.tv/mox/mwayss_invocation.min.js?pzoneid=4704&height=405&width=720&tld=baiamare24.ro&ctype=div'; var container = document.querySelectorAll('[data-id=_mwayss-6f729f62e9f927fdd239d7e3faa321c3]')[0]; container.setAttribute('id', (container.getAttribute('data-id')+(new Date()).getTime())); container.removeAttribute('data-id'); container.parentNode.insertBefore(script_tag, container); })(window, document); […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.