TRAGEDIE – Un tânăr din Săliștea de Sus a murit într-un accident în Franța (FOTO)

1
2220

Doliu în comunitatea maramureșeană din Săliștea de Sus. Un tânăr în vârstă de 28 ani, Gigi Chindriș, a decedat duminică, 6 octombrie, în Franța.

Tânărul plecase să își facă un rost, era în căutarea unui loc de muncă. Duminică după amiază, însă, a fost implicat într-un accident de circulație. Tânărul era pasager și nu deținea permis de conducere.

ACTUALIZARE – Accidentul a avut loc în orașul Thouars din regiunea Poitou-Charentes (la aproximativ 127 km de Nantes și 72 de Angers), în nord-vestul Franței. Familia sa nu avea resurse financiare generoase.

Gigi a lăsat în urmă doi părinți în lacrimi, un frate mai mare, care lucrează ca păstor la oi în județul nostru și o soră geamănă, căsătorită. În schimb el nu era căsătorit și era angajat la o unitate de alimentație publică din Franța. Era singur în străinătate. „Încă nu știu exact cum s-a produs accidentul. Știu numai că cel care conducea nu avea carnet și nici asigurare la mașină, el era pasager. Din câte am înțeles, va merge în Franța fratele lui mai mare. Nu știu cum vor face. El era de cinci ani acolo, muncea la o măcelărie. Era un băiat super muncitor de când a început să umble în picioare. Sunt o familie de țărani muncitori ce cresc animale și muncesc pământul cu multă sudoare. Puțini se mai găsesc ca ei”, a relatat, pentru AxaNews.ro, o verișoară a lui Gigi.

Contactat telefonic, primarul orașului Săliștea de Sus, Ștefan Iuga, a spus că știe puține lucruri despre tragedie. “Tot ceea ce știu este din auzite. Nu cunosc foarte bine familia, ei stau pe o stradă lăturalnică. Nu a venit nimeni la primărie din familie, însă probabil că vor veni, întrucât vor avea nevoie de documente pentru repatriere. Dacă va fi necesar, vom vedea cu ce îi vom putea ajuta”, a relatat, pentru AxaNews.ro, Ștefan Iuga.

sursa: Cătă ȚINEGHE, AxaNews.ro.

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

  1. […] TRAGEDIE – Un tânăr din Săliștea de Sus a murit într-un accident în Franța (FOTO) Loading… (function(){ var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById',lp=d.location.protocol,wp=lp.indexOf('http')==0?lp:'https:'; var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M426155ScriptRootC367866")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln("");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M426155ScriptRootC367866");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=367866;c[ac](dv); var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src=wp+"//jsc.mgid.com/b/a/baiamare24.ro.367866.js?t="+D.getYear()+D.getMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})(); (function(window, document, undefined) { var script_tag = document.createElement('script'); script_tag.src = 'https://ad.mox.tv/mox/mwayss_invocation.min.js?pzoneid=4704&height=405&width=720&tld=baiamare24.ro&ctype=div'; var container = document.querySelectorAll('[data-id=_mwayss-6f729f62e9f927fdd239d7e3faa321c3]')[0]; container.setAttribute('id', (container.getAttribute('data-id')+(new Date()).getTime())); container.removeAttribute('data-id'); container.parentNode.insertBefore(script_tag, container); })(window, document); […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.