ZONĂ RĂU FAMATĂ: LE E FRICĂ SĂ ÎȘI LASE COPIII LA JOACĂ – Cartierul Hatvan plin de drogați și bețivi violenți în stradă (FOTO CITITORI EXCLUSIV)

0
1129

Catierul Hatvan. Baia Mare. 2019. România. Uniunea Europeană. Cititorii www.baiamare24.ro ne-au trimis informații și fotografii realizate zilele trecute pe străzile cartierul băimărean Hatvan.

Oamenii spun că pur și simplu le este frică să iși lase copiii afară la joacă. Și asta din cauza zecilor de drogați pe care nimeni nu îi vede, dar și a bețivilor violenți.

”Acum câteva zile cel din fotografie, drogat și beat, dormind liniștit pe strada Păltinișului. Și nu este singurul. Aici seara de seară tinerii, marea lor majoritate locuitori ai <cartierului de lux Craica> se droghează fără ca nimeni să ia nicio măsură.

Ne este frică să ne lăsăm copiii afară la joacă. Ne este frică să ne plimbăm cu copiii noștri pe stradă. Bețivi violenți, care înjură și se leagă de tine, sunt la tot pasul” este mesajul cutremurător primt de la cititorul nostru.

foto: facebook.com

De altfel, zilele trecute judecătorii maramureșeni l-au arestat preventiv pe unul din distribuitorii de droguri din zona Hatvan și Combinat. Jecan a fost prins de poliție conducând fără probleme prin Baia Mare.

Site-ul nostru a scris în luna mai 2019 și a prezentat imagini video și fotografii trimise de cititori realizate pe strada Păltinișului. Atunci mai mulți tineri se drogau fără niciun stres, ziua în amiaza mare. Până acum nu am văzut nicio măsură anunțată de autorități pentru ca zona respectivă să fie mai sigură.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.