PE ȘOSELELE JUDEȚULUI: Trei copii au fost loviți de mașini în Maramureș. Accidente în Baia Mare, Lăpușel, Groșii Țibleșului, Poienile de Sub Munte (FOTO/VIDEO)

0
825

Zilele de weekend au fost cu adevărat ”de foc” pe șoselele din Maramureș. S-au produs foarte multe accidente rutiere, soldate cu vătămări corporale în Baia Mare (2), Lăpușel (2), Groșii Țibleșului, Poienile de Sub Munte.

BAIA MARE: Tamponare în Bd Independenței

Sâmbătă la puţin timp după accidentul petrecut pe DN 1C, în Lăpuşel, un alt eveniment rutier s-a petrecut în Baia Mare, la intersecţia Bd. Independenţei cu str. I.L. Caragiale.

Potrivit primelor informaţii, două maşini au intrat în coliziune.

BAIA MARE: Impact în intersecția Traian cu Republicii

Un nou accident a avut loc azi-noapte în Baia Mare, la intersecția bulevardelor Republicii și Traian.

Un taximetru a fost lovit în plin de șoferul unui autoturism marca Volvo, şoferul taxiului fiind luat şi transportat la spital pentru investigaţii. Nici maşinile nu au scăpat, suferind pagube materiale însemnate.

Cauza impactului ar fi neacordarea de prioritate.

POIENILE DE SUB MUNTE: Un șofer a lovit două fetițe aflate într-o curte

Un grav incident a avut loc în după-amiaza zilei de sâmbătă. Un tânăr de 19 ani, din Poienile de sub Munte, care conducea un autoturism, pe fondul neadaptării vitezei a derapat într-o curbă şi a părăsit partea carosabilă prin dreapta.

Apoi s-a izbit de un gard din material lemnos și a surprins două minore care se aflau în curtea unui imobil din Poienile de sub Munte.

Fetele, de 6 respectiv 10 ani au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

GROȘII ȚIBLEȘULUI: Copil de 4 ani lovit de mașină

Un accident grav a fost semnalat vineri după amiază, la Groşii Ţibleşului.

Potrivit primelor informaţii, este vorba despre un copil lovit de o maşină. la faţa locului intervin echipaje SMURD şi de poliţie.

Copilul, în vârstă de 4 ani, se pare că a fugit din curte direct în şosea, astfel a fost surprins şi accidentat grav. Acesta a fost preluat de un echipaj SMURD, pentru a-l duce în Baia Mare. A rămas internat din câte se știe cu diverse fracturi.

LĂPUȘEL: Un biciclist lovit de mașină

Accident sâmbătă pe DN 1C, în Lăpuşel. Potrivit primelor informaţii, un biciclist care circula pe trecerea pentru pietoni a fost lovit de o maşină. Acesta a fost preluat de echipajele medicale. La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Poliţiei Recea.

La Lăpușel, un tânăr de 21 de ani care conducea un autoturism, a surprins și accidentat un bărbat de 76 de ani, care traversa drumul pe lângă bicicletă, pe trecerea pentru pietoni. Bărbatul acroșat a fost transportat la spital. Șoferul nu se afla sub influenta alcoolului.

LĂPUȘEL: O femeie și doi copii au intrat cu mașina într-un podeț

Un accident rutier au anunţat reprezentanţii ISU Maramureş, în după-amiaza zilei de sâmbătă, 28 septembrie, pe DN 1C, în Lăpuşel.

În accidentul rutier a fost implicat un autoturism, cu o femeie şi doi copii, rezultând două victime neîncarcerate.

Traficul în zonă a fost blocat. La faţa locului au intervenit echipaje ale ambulanţei, SMURD şi pompieri.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.