PREMIERĂ AJFMM – CS Seini – Progresul Șomcuta Mare se joacă în nocturnă

0
773

CS Seini – Progresul Șomcuta Mare, contând pentru optimile Cupei României, este primul meci oficial în nocturnă organizat de Asociația Județeană de Fotbal Maramureș. Premiera va avea loc joi, 3 octombrie, de la ora 19.00, pe terenul din Șomcuta Mare. 

Pentru prima oară în istoria Asociației Județene de Fotbal Maramureș, un meci oficial va fi organizat în nocturnă. Este vorba despre întâlnirea dintre CS Seini și Progresul Șomcuta Mare, programată de optimile Cupei României. Jocul se va disputa în Șomcuta Mare joi, 3 octombrie, cu începere de la ora 19.00. Cele două adversare au intrat în competiție în faza 16-imilor, atunci când CS Seini a trecut cu 3-2 de Lăpușul Tg Lăpuș, iar Progresul Șomcuta Mare a dispus cu scorul de 11-1 de Gloria la Sălsig. 

În sezonul precedent, echipa din Seini a părăsit competiția încă din prima etapă (0-3 cu AS Nistru), în timp ce Progresul a câștigat ediția 2018/2019 a Cupei României în Maramureș (3-1 în finala cu Viitorul Ulmeni). 

AJFMM vă invită la meciul dintre CS Seini și Progresul Șomcuta Mare, să fiți parte la un eveniment care va rămâne în istoria fotbalului județean.

Sursa: AJF Maramureș.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.