AL 5-lea: A FUGIT DE LA LOCUL FAPTEI: Copil de 11 lovit lângă Primăria Baia Sprie (ACTUALIZARE)

0
1642

Încă un accident, al cincilea dacă nu greșim, s-a produs tot în această seara pe raza orașului Baia Sprie

Conform informațiilor neconfirmate oficial se pare că un copil în vârstă de 11 ani a fost lovit de o mașină chiar lângă Primăria Baia Sprie, pe DN18. Cel de la volan nu ar fi oprit, continuându-și drumul nestingherit.

La fața locului a sosit un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș, care a evaluat copilul. Din fericire rănile suferite nu au fost grave, nefiind necesar transportul acestuia la spital.

Conform martorilor prezenți la fața locului polițiștii au vizionat imaginile înregistrate de camerele de supraveghere amplasate în oraș, abia după ce părinții copilului accidentat ar fi insistat. Iar imaginile surprinse sunt extrem de clare.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Conform informațiilor oficiale minorul nu a suferit leziuni iar mama acestuia a refuzat transportul la spital. Conducătorul auto a fost identificat de către polițiști. Acesta a declarat că a oprit pentru a vedea ce s-a întâmplat, apoi a plecat mai departe. Este vorba despre un băisprian în vârstă de 19 ani. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul înregistrat fiind zero. Polițiștii i-au aplicat o sancțiune contravențională.

CITEȘTE ȘI:

https://baiamare24.ro/2019/09/15/accident-in-cicarlau-un-adolescent-de-17-ani-a-intrat-cu-scuterul-intr-o-masina/
https://baiamare24.ro/2019/09/15/foto-exclusiv-accident-horror-ambele-masini-ale-unui-politist-din-rozavlea-distruse-de-un-sofer-caruia-i-ar-fi-suspendat-permisul-de-conducere/
https://baiamare24.ro/2019/09/15/galerie-foto-actualizare-impact-teribil-la-tautii-magheraus-intervine-ambulanta-5-victime/

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.