Contrabandă la Vişeu de Sus – 30.000 de ţigarete confiscate de poliţişti după o urmărire

0
638

Sâmbătă, 14 septembrie, poliţiştii din Vişeu de Sus aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza de competenţă, au efectuat semnalele regulamentare de oprire a unui autoturism care se deplasa pe direcția Vișeu de Sus – Moisei. Conducătorul auto nu a respectat semnalele de oprire, continuându-și deplasarea cu viteză mărită.

 Acesta a intrat în curtea unei societăţi comerciale de pe raza oraşului, a descărcat din autoturism trei colete voluminoase, învelite în folie neagră, după care a plecat la volanul maşinii. Poliţiştii au reuşit să oprească autoturismul pe strada Mioriței din oraş iar la volan au identificat un tânăr de 22 de ani din Poienile de Sub Munte.

Poliţiştii au descoperit în cele trei colete cantitatea de 30.000 de ţigarete de provenienţă ucraineană pe care le-au ridicat în vederea confiscării. Totodată autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei Sighetu Marmaţiei iar faţă de conducătorul auto se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă, cu suspectul în stare de libertate.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.