ACCIDENT ÎN CICÂRLĂU: Un adolescent de 17 ani a intrat cu scuterul într-o mașină (ACTUALIZARE)

1
985

În timp ce echipajele Ambulanței intervenau la accidentul de pe DN1C din Tăuții Măgherăuș, un alt eveniment rutier s-a produs în centrul comunei Cicârlău.

Conform primelor informații se pare că un adolescent în vârstă de 17 ani, Alexandru O., s-a izbit violent de un autoturism și a căzut pe carosabil.

Unul dintre cele două echipaje ale Ambulanței a fost redirecționat la accidentul din Cicârlău. Aceștia au găsit adolescentul rănit pe carosabil, iar scuterul era distrus.

Polițișțtii au deschis un dosar penal pentru a stabili cum s-a produs evenimentul rutier. Conform informațiilor noastre neconfirmate oficial încă adolescentul nu poseda permis de conducere pentru a putea conduce astfel de vehicule.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

În comuna Cicârlău, un tânăr de 17 ani care a condus un motociclu, nu a păstrat distanța regulamentară față de un autoturism condus regulamentar în aceeași direcție şi a intrat în coliziune cu acesta.

Minorul a fost accidentat şi a rămas internat în spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Verificările efectuate de poliţişti au stabilit faptul că tânărul nu figurează cu permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar motociclul respectiv nu era înmatriculat.

Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest, restultatul fiind 0 în ambele cazuri.

In cauză s-a intocmit dosarul penal, privind comiterea infractiunilor de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere’’ şi punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat.

CITEȘTE ȘI:

https://baiamare24.ro/2019/09/15/galerie-foto-actualizare-impact-teribil-la-tautii-magheraus-intervine-ambulanta-5-victime/
https://baiamare24.ro/2019/09/15/foto-exclusiv-accident-horror-ambele-masini-ale-unui-politist-din-rozavlea-distruse-de-un-sofer-caruia-i-ar-fi-suspendat-permisul-de-conducere/

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

  1. […] ACCIDENT ÎN CICÂRLĂU: Un adolescent de 17 ani a intrat cu scuterul într-o mașină FOTO EXCLUSIV – ACCIDENT HORROR: Ambele mașini ale unui polițist din Rozavlea distruse de un șofer căruia i-ar fi suspendat permisul de conducere GALERIE FOTO – ACTUALIZARE: Impact teribil la Tăuții Măgherăuș. Intervine ambulanța. 5 victime GALERIE FOTO – VADU IZEI: Mașină distrusă în urma unui impact teribil cu un podeț din beton pe DN18 Loading… (function(){ var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById',lp=d.location.protocol,wp=lp.indexOf('http')==0?lp:'https:'; var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M426155ScriptRootC367866")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln("");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M426155ScriptRootC367866");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=367866;c[ac](dv); var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src=wp+"//jsc.mgid.com/b/a/baiamare24.ro.367866.js?t="+D.getYear()+D.getMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})(); […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.