VIDEO – Bătaie generală între doi poliţiști și mai mulţi localnici din Sălaj: “Daţi cu spray în femei? Obraznici ce sunteţi!”

1
8064

Bătaie generală între doi polițiști și mai mulți localnici din Sălaj, în cursul zilei de joi. “Să îți fie rușine, obraznicule, femeia are 90 de ani. Am filmat. Ați dat cu pumnii și cu picioarele? Ați dat”, a se aude spunând un bărbat, pe imaginile filmate de un martor.

Din primele informații, scandalul a pornit de la faptul că unii localnici ar fi refuzat să se legitimeze, la cererea agenților. Spiritele s-au aprins rapid, iar de aici și până la un mic război în mijlocul străzii a mai fost doar un pas. 

Totul s-a întâmplat în zilele trecute, într-o un sat din judeţul Sălaj, cel mai probabil în localitatea Somes Odorhei.

Lucrătorii Postului de Poliţie au fost solicitaţi să intervină la un conflict între mai mulţi tineri din cartierul de rromi.

Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au încercat să îşi facă datoria. Au încercat să identifice persoanele implicate în conflict, dar suspecţii ar fi refuzat să se legitimeze.

Pe imaginile postate pe Facebook se poate observa cum cei doi polițiști încearcă să rețină doi indivizi, într-un vacarm general. După câteva secunde, un bărbat reușește să scape din mâinile agentului, moment în care se dezlănțuie haosul. 

Omul legii a fugit în urmărirea lui, golind spray-ul lacrimogen. Fugarul a încercat să riposteze cu pumnii, fără a nimeni ținta, după care a fost din nou reținut.

Noi am aplicat o măsură tactică poliţienească

La un moment dat, agenții, rămași fără gaz, s-au repliat lângă mașina de poliție, pentru a-și face provizii. După doar câteva secunde, un alt tub de spray lacrimogen a fost golit în capul unui bărbat care stătea cu spatele la polițiști.

În cele din urmă, la protestul oamenilor, spiritele s-au mai calmat.

Să vă fie rușine ce faceți, e bine să dați cu spray în copii mici, femei și bătrâni? Obraznici ce sunteți, sunt femei bătrâne, măi nerușinaților. Mergeți și luați hoții nu oamenii care trec pe drum!“, se aude pe filmarea postată pe Facebook. 

Noi am aplicat o măsură tactică polițienească“, au replicat agenții.

Sursa text: Observator Antena 1.ro.

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

  1. Locuiesc în Elveția , când trec pe lângă vre-un polițist și mă uit la uniforma lui și la ”accesoriile” de pe uniformă, mă gândesc să îl ferească Dumnezeu pe cel care sare la bătaie la un polițist cum face cel din video. Aici te împușcă fără să ezite dacă ai îndrăznit mai ales să sari la un polițist și fraierii ăia fac scandal de la un spay lacrimogen. :)))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.