SIGHET: PERICOLE DE EXPLOZIE – Intervenție a echipei BergGaz și a Poliției la un apartament din cartierul Unirii (FOTO)

0
545

Un echipaj de Poliție și o echipă de intervenție a societății Berg Gaz au intervenit în data de 7 septembrie a.c. la un apartament dintr-un bloc din cartierul Unirii din Sighetu Marmației.

Locatarii blocului 23 din cartierul sus-menționat au sunat la firma de distribuție a gazului din municipiu și la 112 raportând că pe casa scării se simte un miros puternic de gaz.

La fața locului a sosit imediat o echipă de intervenție de la Berg Gaz și, mai apoi, un echipaj de Poliție. folosind aparatele de măsurare din dotare, echipa de intervenție a descoperit că există pericol de explozie, determinând sursa de scurgere la un apartament din imobil care nu era racordat la rețeaua de gaz.

Întrucât ocupanții apartamentului în cauză nu au putut fi găsiți, s-a purces la deschiderea ușii apartamentului în lipsa acestora. În interiorul apartamentului s-a găsit o butelie cu defect al cărei robinet nu se închidea complet. totodată, racordul aragaz prezenta deficiențe, existând scăpări puternice de gaz în incinta bucătăriei. S-au deschis geamurile apartamentului pentru a aerisi incinta și butelia a fost transportată în afara imobilului, unde a fost descărcată controlat.

Locatarii din bloc se plâng că nu este prima dată când au probleme cu ocupanții apartamentului în cauză, aceștia fiind consumatori puternici de alcool și provocând multe probleme în bloc. În urmă cu doar câteva săptămâni au provocat un incendiu în propriul apartament.

Dacă există situații în care locatarii unui imobil simt miros puternic de gaz sunt rugați să sune la dispeceratul firmei Berg Gaz pentru a raporta problema la numărul de telefon 0262 310 000 – program NON-STOP. (Sursa: Sighet247.ro)

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.