ÎN ATENȚIA POLIȚIEI: Se fură motorina din excavatorul care lucrează la reabilitarea podului din Tg. Lăpuș (foto/video cititori)

1
1825

Pe adresa redacției noastre am primit mai multe imagini și fotografii în care se două persoane ar sustrage combustibil de pe un excavator aflat în albia râului Lăpuș, utilaj care efectuează lucrări de reabilitare a podului din centrul orașului Târgu Lăpuș.

Conform cititorului nostru imaginile au fost surprinse în cursul zilei de joi, după amiază.

”Joi am prins pe niște muncitori care lucrau la reabilitarea podului din Tg Lăpuș cum furau motorina din excavator și o puneau într-un butoi de 200 într-un microbus. Eu cred că e ceva firmă din Baia Mare, pentru că spre Baia Mare mergeau după orele de serviciu. În fotografii se vede butoiul în microbuz, iar pe imaginile video se vede cum golesc motorina” ne-a scris cititorul nostru.

Noi am decis să blurăm numărul de înmatriculare al microbuzului, însă, la cererea autorităților vom putea furniza fotografiile needitate.

IPJ Maramureș

Precizăm că apreciem orice sesizare privind comiterea unor posibile infracțiuni, iar cu privire la aspectele menționate în articolul de presă vă comunicăm că polițiștii vor face verificări, urmând a dispune măsuri în funcție de cele constatate.

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.