IMPACT VIOLENT LA SATULUNG: Două mașini distruse, cinci persoane rănite, un copil cu atact de panică (foto/video)

0
1102

Un accident rutier a avut loc cu puţin timp în urmă pe DN 1C, Baia Mare – Dej, la ieşirea din Satulung spre Lăpuşel, în zona Dealul Ilarii, cu două autovehicule implicate.

Conform primelor informaţii, sunt 5 victime adulte conştiente şi un copil cu atac de panică.

La faţa locului intervin echipaje de prim ajutor SMURD şi 2 echipaje ale Serviciului de Ambulanță Maramureș, cu un medic.

Se pare că ambii șoferi circulau dinspre Șomcuta Mare spre Baia Mare. Unul dintre aceștia a intenționat să vireze stânga pentru a traversa pasajul feroviar. În același timp celălalt șofer efectua manevra de depășire, interzisă în zona respectivă prin marcajul continuu. Cele două vehicule s-au acroșat iar un autoturism a fost proiectat în șanțul din stânga direcției de mers.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Un bărbat de 45 de ani, domiciliat în Iaşi, care a condus un autoturism pe D.N.1C, între localitățile Satulung – Hideaga, a intenționat să vireze la stânga, însă autoturismul condus a fost lovit în partea din faţă de către un alt autoturism condus de către un băimărean de 49 de ani, care a efectuat o manevră de depășire încălcând marcajul longitudinal simplu continuu ce desparte sensurile de mers.

În urma impactului trei persoane au fost rănite şi transportate la spital, unde au beneficiat de îngrijiri medicale fără a necesita internarea.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest şi nu se aflau sub influenţa alcoolului.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.