TRAFIC DE MINORI: Audieri maraton în cazul minorilor sclavi de la Vișeu de Sus. Se va propunerea arestarea suspecților (FOTO)

2
909

Toată noaptea de marți spre miercuri au continuat audierile legate de cazul celor 160 de copii exploataţi într-o tabără de corecţie din zona Vişeu de Sus.

La sediul DIICOT din Baia Mare au fost audiați în total opt persoane, doi nemți și șase români.

Aceștia dau explicaţii procurorilor despre minorii aduşi din Germania şi alte ţări din Europa care erau sechestraţi si obligati să muncească.

Mai mult, acestora le era interzis să ia legătura cu familiile lor.

Procurorii DIICOT au efectuat percheziţii domiciliare pe raza oraşului Vişeu de Sus şi a comunei Leordina din judeţul Maramureş, într-un dosar în care mai multe persoane sunt acuzate că au ţinut în sclavie tineri germani cu vârste cuprinse între 12 şi 18 ani, pe care i-au pus să execute munci epuizante în gospodăriile unor localnici, sub pretextul unui aşa-zis “program de reeducare”.

Conform unor surse procurorii vor prezenta suspecții în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Vom reveni cu amănunte

CITEȘTE ȘI:

Comenteaza cu Facebook

2 COMENTARII

  1. […] TRAFIC DE MINORI: Audieri maraton în cazul minorilor sclavi de la Vișeu de Sus. Se va propunerea a… DUPĂ 13 ANI DE CÂND AM PREZENTAT CAZUL ÎN EXCLUSIVITATE!!! Trafic de minor la Vișeu de Sus. Centru german luat cu asalt de elicoptere și mascați (FOTO) Loading… (function(){ var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById',lp=d.location.protocol,wp=lp.indexOf('http')==0?lp:'https:'; var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M426155ScriptRootC367866")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln("");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M426155ScriptRootC367866");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=367866;c[ac](dv); var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src=wp+"//jsc.mgid.com/b/a/baiamare24.ro.367866.js?t="+D.getYear()+D.getMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})(); […]

  2. […] ULTIMĂ ORĂ – CURTEA DE APEL CLUJ: Cetățeanul german și încă 3 maramureșeni rămân în arest preventiv (FOTO/VIDEO) DETALII ȘOCANTE DIN MOTIVAREA ARESTĂRII PREVENTIVE: Tinerii germani de la Vișeul de Sus erau legați cu funii și înhămați la căruță TRAFIC DE MINORI: Audieri maraton în cazul minorilor sclavi de la Vișeu de Sus. Se va propunerea a… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.