RECOMPENSĂ LA SIGHET: METODĂ – Un local apelează la oameni pentru a-l identifica pe cel care ”rupe banii” (VIDEO)

1
797

Pe paginile de socializare au fost publicate două videoclipuri surprinse de camerele de supraveghere ale unui local din Sighetu Marmației. Acolo, un individ vrea să cumpere un produs, însă oferă 100 lei. Până să primească restul individul reușește să ”facă dispărută” bancnota de o sută de lei, vânzătoarea primind doar doi lei. Apoi dispere fără urmă.

Administratorii localului anunță că persoana care îl va identifica pe suspect va primi cinci cafele gratuite.

Iată mesajul publicat:

”Fiți atenți la acest tip!! Furt!! MOST WANTED!!! RECOMPENSA!! Ne ajuti sa il găsim? Brisetto te răsplătește, primesti 5 latte gratis dacă ne oferi numele individului. Ne spui in privat și noi ne ocupam de restul!

Vineri data de 23 august acest individ vine la Brisetto și vrea sa cumpere un produs care costa 12 lei. Acesta scoate 100 de lei din portofel, nu vrea sa ii înmâneze la angajata pentru ca vrea sa ii dea încă 2 lei. Găsește in portofel un leu, și mai caută unul in buzunar, între timp își pune suta de lei înapoi și îi înmânează fetei 1 leu.

Acesta primește rest, ea nu a realizat pe moment ce se întâmpla iar după și-a dat seama ca a întâlnit un escroc! Astăzi am făcut rost de acest filmuleț și vrem sa il facem celebru.

Filmarea o sa fie înmânată departamentului de poliție din Sighet. ”

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

  1. Mega recompensa ce sa zic, sper sa-l faca iar hotul pe zgarcitu’ asta de “patron” de guma. Imi cam dau seama ce bine isi trateaza angajatii din moment ce e asa generos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.