ACCIDENT DN18B: Patru mașini implicate, cinci persoane rănite, în zona localității Groși (galerie foto)

0
711

Un accident de circulație a avut loc în urmă cu puțin timp pe DN18B Baia Mare – Târgu Lăpuș, în zona localității Groși.

Din primele informații se pare că în evenimentul rutier au fost implicate patru autovehicule iar cinci persoane au fost rănite. Trei au fost preluate de echipajele medicale, două au fost examinate și nu a fost nevoie de transportul lor la spital.

Din fericire, rănile suferite nu sunt grave. La fața locului intervin echipajele Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș, SMURD, pompierii militari și echipajele de poliție.

” Din primele informații se pare ca sunt patru autoturisme implicate, trei persoane rănite si DN18 B blocat. Se efectuează cercetarea la fața locului” transmite IPJ Maramureș.

La ora 14.00, conform Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Maramureş, circulaţia rutieră pe DN18B Baia Mare – Târgu Lapuș – Dej s-a reluat în condiţii normale. Din cauza unui accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme, traficul fusese oprit pe ambele sensuri în zona localităţii Groşi.

ACTUALIZAREIPJ Maramureș

Un băimărean de 35 de ani, care conducea un autoturism dinspre Dumbrăvița spre Baia Mare, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 64 de ani.

În urma impactului, autoturismul care a pătruns pe contrasens a fost proiectat într-un alt autoturism. Primele verificări au relevat că șoferul care a pătruns pe contrasens a avut preocupări de natură a-i distrage atenția și că toți șoferii utilizau centura de siguranță.

Trei persoane au fost rănite și transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, nu se aflau sub influența alcoolului. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.