ANAMARIA POP va fi înmormântată miercuri în satul natal, CETĂȚELE (ACTUALIZARE)

1
2823

Flaviu Costin, fratele artistei decedate, a declarat că înmormântarea va avea loc miercuri în Cetățele (posibil ora 13.00).

“Cauza probabilă este oboseala acumulată în ultimele zile. Fiind o perioadă foarte aglomerată, cu multe cântări, este luată în calcul ipoteza că Anamaria ar fi amețit și leșinat la volan și, astfel, a pierdut controlul masinii”, a declarat Flaviu Costin.

Din spusele fratelui, nu avea un istoric medical cu afecțiuni grave. Copiii in varsta de 14 si 19 ani, sunt devastați, spune Flaviu Costin, de asemenea instrumentist. Unchiul celor doi tineri spune că, cel mai probabil, acestia vor ramane cu familia lui.

Cine este pasagerul care o însoţea pe artista Anamaria Pop  

Un tânăr volonist în vârstă de 15 ani se afla în dreapta Anamariei Pop. Mergeau la prima lor cântare împreună, dar drumul lor s-a oprit pe un carosabil în linie dreaptă.

Pasagerul este colaborator al Ansamblului Folcloric Naţional „Transilvania” şi face parte din Orchestra de Tineret.  

„Este un băiat foarte talentat. Am fost recent împreună la Tulcea la Festivalul Internaţional de Folclor <Peștișorul de Aur>, unde am luat locul II. Ne bazăm pe el. Este un tânăr serios şi foarte respectuos. Pentru noi a fost un şoc ce s-a întâmplat. Suntem alături de el şi îi transmitem multă sănătate. Zilele viitoare vom merge să donăm sânge pentru el. Anamaria a fost un artist cu bun simţ şi regretăm pierderea ei. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a declarat Iuliana Dăncuş, directorul Ansamblului Folcloric Naţional Transilvania.  

Băiatul se află internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare cu mai multe fracturi la nivelul membrelor inferioare, dar şi la bazin şi femur. În zilele viitoare acesta va fi supus unei intervenţii chirurgicale. 

CITEȘTE ȘI:

https://baiamare24.ro/2019/08/19/fiul-cantaretei-anamaria-pop-mesaj-sfasietor-in-memoria-mamei-lui-regret-enorm-ca-nu-ti-am-spus-zilnic-ca-te-iubesc/

https://baiamare24.ro/2019/08/18/doliu-in-muzica-populara-anamaria-pop-a-decedat-in-tragedia-de-la-cicarlau-foto-video-exclusiv/

https://baiamare24.ro/2019/08/18/nenorocire-pe-dn1c-doua-victime-incarcerate-una-decedata-a-intrat-cu-masina-direct-in-copac-foto-video-actualizare/

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.