IN MEMORIAM – ANAMARIA POP va cânta pentru îngeri (foto/video)

0
4903

Tragedia de la Cicârlău din această după amiază a îndoliat întreg județul. Anamaria Pop, solistă de muzică populară din Maramureș.

Anamaria Pop conducea autoturismul VW dinspre Baia Mare spre Seini. Se îndrepta spre Negrești-Oaș cand s-a produs nenorocirea.

Din păcate, oboseala se pare, i-a fost fatală și ar fi adormit la volan, ieșind de pe șosea si izbindu-se de un copac din stânga direcției de mers.

De acum Anamaria va concerta doar pentru îngeri. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Să mai spunem că Anamaria Pop pe lângă faptul că era o îndrăgită interpretă de muzica populară, terminase și școala de asistenți medicali. A făcut voluntariat la Serviciul Județean de Ambulanță Maramureș.

Sincere condoleanţe familiei. Noi o aşteptam să cântăm împreună în această seară. Dumnezeu să o odihnească în pace. Nu ne vine să credem”, a scris Ionică Ardeleanu pe pagina de Facebook a solistei. „Ana te-am văzut aseară, ai facut cumpărături pentru copilaşii tăi, şi azi să primesc vestea cumplită că tu nu mai eşti printre noi. Nu pot să cred. Dumnezeu să te aşeze în ceata îngerilor!”, a mai adăugat Mariana Pop.

credit foto – facebook.com

CITEȘTE ȘI:

CITEȘTE ȘI:

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.