Cum să începi de la zero și să scapi de frică

0
1049

Există situații în viață în care trebuie să pornești de la zero. Uneori, ele sunt impuse, iar altele apar prin propria decizie, din nevoia de a schimba ceea ce faci, deoarece nu te face fericită. Poate fi, de exemplu, decizia de a-ți schimba locul de muncă. Începerea de la zero este întotdeauna înfricoșătoare, dar uneori este necesară și poate fi cel mai bun lucru care ți se poate întâmpla.

Când te aventurezi în ceva nou, apar mereu îndoieli și frică. Nu este rău să-ți fie frică, de fapt, este o emoție care te poate avertiza despre multe lucruri. Cu toate acestea, când frica te paralizează, te blochează și te împiedică să acționezi, trebuie să o lași deoparte și să dai dovadă de curaj. Și, deși schimbările sunt dificile, este mai bine să încerci să faci ceva decât să stai pe loc.

Cum poți începe încă o dată?

Știm că este dificil să pornești de la zero, dar nu imposibil. În plus, este un lucru necesar pentru dezvoltarea ta personală, așa că în acest articol vei descoperi câteva sfaturi, astfel încât această schimbare să fie mai importantă și pentru ca frica să nu îți ghideze viața mai presus de dorințele tale.

Stabilește care sunt motivele pentru care te schimbi

Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face pentru a porni de la zero, lăsând frica deoparte, este să știi ce faci și care este motivul. Este important să nu te arunci în gol, fără să te gândești bine, schimbările trebuie gândite și motivate. Unul din lucrurile care te poate face să te îndoiești și să apară nesiguranța (una din caracteristicile fricii) este să nu cunoști motivele pentru care pornești de la zero. Așadar, gândește-te bine la motive pentru a merge mai departe.

Dacă nu ți le mai amintești, dacă te îndoiești de ele, ia o bucată de hârtie și scrie-le. De fapt, îți poți face un jurnal și scrie impresiile și sentimentele. În acest fel, atunci când vei porni în noua ta aventură, poți descoperi motivul care te poate ajuta să scapi de frică.  

Nu te gândi foarte mult

Deși este adevărat că, înainte de a porni de la zero, trebuie să te gândești bine la ceea ce faci, odată ce știi clar motivele pentru care te schimbi, este bine să nu te gândești foarte mult. Știm că a gândi și a lua decizii în mod rațional este unul dintre cele mai importante lucruri, cu toate acestea, va fi esențial să nu depășești linia, deoarece pot apărea din ce în ce mai multe îndoieli și  nu îți va permite să îți continui drumul, de frică.

Ai răbdare

Lucrurile importante au nevoie de timp, așa că dacă te-ai gândit la un nou plan, va trebui să ai răbdare până vei avea starea necesară pentru a-l pune în aplicare. De exemplu, dacă vrei să aplici pentru un job mai bine plătit, cel de model de videochat, gândește-te bine. Deciziile importante nu trebuie să le iei peste noapte. Trebuie să chibzuiești totul, să ai răbdare.

Îți recomandăm ca, după ce ai făcut pasul și ai pornit de la zero, în echipa CamStars, să nu te grăbești. Această echipă onestă nu îți promite că te vei îmbogăți peste noapte, ci că va munci alături de tine pentru a avea acel stil de viață la care visezi și pentru care ai decis să iei totul de la zero. Așa că, învață să aștepți. Răbdarea muncită și cultivată poate fi cel mai mare aliat al tău.

Ai încredere în tine

Poate că pe drum te descurajezi, dai câteva zile dovadă de slăbiciune spre deosebire de alte persoane și ai impresia că lucrurile nu decurg așa cum ți-ai dorit. Adevărul este că, pe cât de complicat pare să pornești de la zero, pe atât de normal este să ai îndoieli și anumite crize, însă, dacă ai încredere în tine însăți, poți găsi o modalitate de a depăși aceste momente proaste și să mergi mai departe.

Echipa CamStars va fi în permanență lângă tine pentru a-ți fi bine pe drumul spre succes. La fel se va întâmpla și în cazul persoanelor care încă nu au făcut pasul cel mare. Această echipă tânără  și ambițioasă și-a învins orice fel de frică, a învățat să aștepte. Nu se grăbește, face angajări modele de videochat la studioul din București oricând. Vrea să ofere cât mai multor persoane șansa de a se bucura de independență financiară, program flexibil, comisioane începând cu 60%, printre altele.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.