OPINIE: Ce și cum gândesc cititorii noștri. Astăzi – Mărieș Andrei Doru

0
486

Mă uit de la început la tragedia de la Caracal. Din punctul meu de vedere dacă acest Gheorghe Dincă este adevăratul criminal ar trebui să îi fie complici :

– doamna care a raspuns Alexandrei la apelul 112 …

– politistul la care i-a facut doamna de la 112 legatura Alexandrei

– procurorul care a stat in fata casei pana la 6 dimineata Rusine statului roman … la ce este in Caracal acuma , cum sa dai afara un sef de politie si defapt pe usa cealalta el se pensioneaza … este vorba despre Nicolae Mirea … in locul statului roman m-as trezi macar acuma in al 9-lea ceas si as face ceva …

Cum sa pui astfel de sef politie care el defapt a cazut examenul cu 5,80 ? Aici as vrea sa fac o paranteza ( se pun in toate institutiile statului oameni de felul acesta , de ce?

Este simplu , trebuie pusi oameni care pot fi codusi de cei de la guvernare … si de aici se porneste tot dezastrul , pai un om care a luat un examen cu o nota mare , ajunge sa munceasca in constructi salahor … cel ce ajunge sef cu nota mica ( 5,80 ) ajunge sa dea ordine celor cu carte si cei cu carte nu il baga in seama … de aia o ducem asa de bine )

La ce se baga lumea politica ? Nu le este rusine ? Vad pe mai multe posturi TV ca se tot perinda politicieni gen ( Petre Roman , Traian Basescu , Varujan Vosganian etc … ) la ce ? Asta nu este campanie electorala … Parerea mea e ca si presa are vina ei …

Rusine statului roman !!! TREZITI-VA ROMANI !!!

Mărieș Andrei Doru, Baia Mare !

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.